.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia

Проблем с коляното.

Имам един огромен проблем с коляното,който ме притиснява....преди 1 година се появи при по-голямо натоварване на коляното точно отстрани, по-средата,болка..и колкото по-силно тичам толкова повече боли ...все едно игла ми се забива в коляното.И не знам на какво се дължи през целия си живот спортувам активно.Дали не е някое износване на нещо .. ? Ще се радвам да дадете съвети

ако си под 50-60 години няма да е износване (поне според мен ) иначе отиди на лекар най-добре

Щом е коляното отивай на лекар

И аз бях така цяло лято,отидох на лекар и се оказа,че имам хондромалация,демек-износване на хрущяла(и на мен ми беше трудно да повярвам,на 16г. съм ебати,при това девойка ).Ама аз много се натоварвах-тичане,танци,баскетбол,кат рене ии тъй.Изписаха ми някакви хапчета за ставите,дето трябва да ги пия 2г. с почивки през 3 месеца+трябваше да си взема ортопедични стелки.И все пак,иди на лекар
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Е,как може да седиш толкова време и да пташ в форум! Егати мърлявщината!

Ако си спортист и за най-малкото трябва да ходиш на ортопед!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на ZipFail
    Аз ако за всяка болка отивах на ортопед, щях да живея в болницата...

Иначе да, отиди на лекар, щом не минава...

Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Е,как може да седиш толкова време и да пташ в форум! Егати мърлявщината!

Ако си спортист и за най-малкото трябва да ходиш на ортопед!

Не съм отишъл защото....не ми се е налагало ....сега имам възможност за почване на тренировки и то на сериозно ниво ....а с това коляно няма как ..и както а написали ако е трябвало да ходя на ортопед за всяка болежка нямаше да излизам от болницата!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Коляното не е болежка!А важна част ,без която и до тоалетната няма да можеш да отидеш,ако скъсаш някоя връзка!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Като дижаш големи тежести ставите се износват.

Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Коляното не е болежка!А важна част ,без която и до тоалетната няма да можеш да отидеш,ако скъсаш някоя връзка!
    Не съм скъсал връзка...ходя по няколко пъти на изследвания през годината защото ми се налага....но никога крака ми не е бил така ..сега на края на месеца съм отново на изследвания и ще провериме тези работи...

Предполагам си футболист съдейки по снимката ти Ако е така (може и да греша) най-добре отивай сега, а не се прави на мъж. Бившия ми треньор сега заради такива работи не може да се състезава вече

Град
    Moscow,Russia
    Мда футболист съм.Сега ходих да тичам натоварих се достатъчно,нямаше проблем с крака ми.Но на края на месеца ще ида на ортопед задължително

Супер фен
    Да.Отивай,че сетне може да ходиш на даскало с бастуни и патерици като стар дядо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си