- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- странна ситуация...
С едно момиче от моето училище се запознахме преди около месец. Пишем си в скайп, излизаме заедно, абе всичко е наред. Често си говорим за сериозни теми, тя знае че я харесвам, и аз знам че тя ме харесва, но....
Проблема е, че тя е доста .. хмм, как да кажа.. доста е срамежлива. А и аз се притеснявам доста..
Въпроса ми е как да я накарам да се отпусне, същевременно и аз да премахна напрежението.
Проблем номер две - нашите не ми разрешават да излизам много, понеже съм болен.. а толкова много искам да съм с нея, щото тоя скайп вече не е на мода, нито е от полза.. Какво да кажа на нашите, че да ме пускат да излизам навън по-често?
ПОСЛЕПИС: ТЪПИ ОТГОВОРИ НЕ ИСКАМ!! ПОСТАВИЛ СЪМ СИ ВЪПРОСИТЕ ЯСНО! КОЙТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕ, ПО-ДОБРЕ ДА НЕ РЪСИ АКЪЛ! ТЕНКС :}
с времето ще се отпуснее разбира се трябва да я предразположиш ,бъди естествен,направи и комплимент ,отваряи и вратите ,намери обща тема за разговор и може да идете в по усамотено кафене ,ако не обича претъпканите
кажи на родителите си ,че отиваш да вземеш тетрадки от 1 съученик или ,че отиваш на контролен преглед при лекаря или им кажи истината ,все пак не си бебе
love is gone!
1. Това да не те притеснява..Когато тя види,че може да ти има доверие,няма да се срамува..Т.е. ще излезе от тази черупка на срамежливостта..Но пък тогава да не вземеш да я искаш обратно..![]()
2. Поговори с вашите..Ако се чувстваш добре,убеди ги да те пуснат..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
1.С времето като те опознае ще се отпусне![]()
2. Поговори с тях
Имаш граматична грешка в никнейма си.
Гледай сега. Тя ако е срамежлива, срамежлива ще си остане. Ти ако си задръстен и вашите не те пускат, такъв ще си останеш докато не ти проимат доверие.
По първи въпрос не може да действаш, по втори въпрос можеш да говориш с тях.
мда.
ъмм, w0sh, нямам никакъв проблем с доверието от страна на нашите, нито съм задръстен. ако ти имаш такива проблеми, ще те помоля да не оприличаваш останалите на себе си. мхм
Аааа.. на въпрос 1 .. нямам как да я накараш да се отпусне ..когато тя види че може да го нправи .. просто ще се отпусне ,няма нужда да и помагаш по никакъв начин.. ;ддд аа по другия въпрос.. и мойте мн мн не ме пускат насам натам ,затова пък си имам приятелка която менти мн добре.. ;дд
^^Ей тука си много прав.Първоначално написано от w0sh
Както НИКОГА съм съгласна с тебе.
Иначе,авторе ...много ще ти е трудно да се промениш...
Но,винаги има 1-2% шанс.
какво мислите че не ми е наред и искате да променя?
1 това е времено състояние ще свикнете един с друг и ще се отпуснете
2 на вашите е най добре да кажеш истината така или иначе все някога ще разберат а и е нормално да излизаш с момиче
1.3абрави срамът.Първоначално написано от OopsIveForgotMyPassword
2.Покани я на среща.
От какво си болен, че чак вънка не те пускат? Нещо сериозно ли е?
1.приеми я такава квато еПървоначално написано от OopsIveForgotMyPassword
2.бъди прям с вашите...все пак мъжът си е мъж