Сестра ми е взела спирала на volume collagene http://911.bg/parfum-bg/pi/bi_4523065.jpg <- ето такава, но за само за 2лв.От някакъв обикновен магазин на центара я е взела.. ползвахме я и сме доволни от нея.Обаче гледам цените в интернет и не са по-малко от 18лв.Чудя се защо е тази голяма разлика в цената.Дали й има нещо... Вие попадали ли сте на толкова евтини продукти на едно място а на друго да са скъпи,вземали ли сте си?
Просто ми е любопитно, съжалявам ако темата ви се струва глупава!![]()
Разлика от 1-2 лв - да, но чак толкова драстична...Провери ли срока на годност?
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Пише, че срока на годност е до 04.2014г.Първоначално написано от GabisiTa
Мм нямам идея тогаваМоже би не е оригинална, знам ли...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Нещо не е както трябва .. ако магазинът я продава за толкова и я купува за 20тина лева си е чиста загуба .. нещо не ми се връзва ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Промоция? Примерно аз сега си взех 2 балсама на Леокрема за 3 лв., а принципно един отделен е 3.40 :Д:Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ако наистина хората от магазина я копуват за 20лв и я продават за 2лв си е чиста загуба както казаха по-горе! Според мен може би работата не е и в срока на годност. Ако обаче собствениците искат да покажат, че продават евтини, апък в същото време "качествени" неща...малко се излагат. Друг е въпросът, ако са я купили от магазин за всичко по левче и искат да я продават после с някой др. лев отгоре. Не мисля, че е и промоция! Промоция се прави с намаление от няколко лева (попринцип). Ако пък е промоция...пак са на загуба. Може би пък и да искат да затварят магазина и нали няма да има къде да си продадат стоката... На мен лично такова нещо не ми се е случвало. Все едно да си купя фдт на Max Factor за 5лв от нормална цена 30лв. Явно ще затварят магазина. Всички предположения, за които си мислех съм ги написала!![]()
Ами благодаря за отговорите![]()
Може пък да се окаже вярно това, което каза LipSy за затварянето на магазина.. едвали ще е друго.