.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Спирала

Спирала

Сестра ми е взела спирала на volume collagene http://911.bg/parfum-bg/pi/bi_4523065.jpg <- ето такава, но за само за 2лв.От някакъв обикновен магазин на центара я е взела.. ползвахме я и сме доволни от нея.Обаче гледам цените в интернет и не са по-малко от 18лв.Чудя се защо е тази голяма разлика в цената.Дали й има нещо... Вие попадали ли сте на толкова евтини продукти на едно място а на друго да са скъпи,вземали ли сте си?
    Просто ми е любопитно, съжалявам ако темата ви се струва глупава!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Разлика от 1-2 лв - да, но чак толкова драстична... Провери ли срока на годност?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Разлика от 1-2 лв - да, но чак толкова драстична... Провери ли срока на годност?
    Пише, че срока на годност е до 04.2014г.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Мм нямам идея тогава Може би не е оригинална, знам ли...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нещо не е както трябва .. ако магазинът я продава за толкова и я купува за 20тина лева си е чиста загуба .. нещо не ми се връзва ..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Промоция? Примерно аз сега си взех 2 балсама на Леокрема за 3 лв., а принципно един отделен е 3.40 :Д:Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако наистина хората от магазина я копуват за 20лв и я продават за 2лв си е чиста загуба както казаха по-горе! Според мен може би работата не е и в срока на годност. Ако обаче собствениците искат да покажат, че продават евтини, апък в същото време "качествени" неща...малко се излагат. Друг е въпросът, ако са я купили от магазин за всичко по левче и искат да я продават после с някой др. лев отгоре. Не мисля, че е и промоция! Промоция се прави с намаление от няколко лева (попринцип). Ако пък е промоция...пак са на загуба. Може би пък и да искат да затварят магазина и нали няма да има къде да си продадат стоката... На мен лично такова нещо не ми се е случвало. Все едно да си купя фдт на Max Factor за 5лв от нормална цена 30лв. Явно ще затварят магазина. Всички предположения, за които си мислех съм ги написала!

Ами благодаря за отговорите
    Може пък да се окаже вярно това, което каза LipSy за затварянето на магазина.. едвали ще е друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си