.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ПОМОЩЩ!!

ПОМОЩЩ!!

Та така.. незнам и аз как да започна... но все от някаде трябва.. ;дд въпроса е че винаги харесвам момчетата на моите приятелки.. не е нарочно ... но винаги хлътвам, по тях и чак след като почна да се зарибявам с тях ми се прави забележка от тяхна страна да спра защото мене започвали да ме харесват повече от колкото тях... и аз едва тогава спирам.. но как мога изобщо да спра да правя такива глупости..?!?!?!;дд

Град
    София
    Като виждаш,че момчето,което харесваш е гадже с твоя приятелка и, ако ти си истинска приятелка,само факта би те спрял.
    И естествено,ако имаш съвест и лоялност.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Като виждаш,че момчето,което харесваш е гадже с твоя приятелка и, ако ти си истинска приятелка,само факта би те спрял.
    ++! Аз ако бях на твое място бих си го мислила, а не бих го казала на никой, за да не разваля приятелството си. Още повече, че бих се изолирала от тези мисли и надежди, като мисля за нещо различно или харесам някое друго момче, а не гаджето на приятелката ми!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Недей да възприемаш гаджетата на приятелките си като потенциални момчета за свалки, а единствено като приятел! Аз не знам как още имаш приятелки, честно..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен
    Ми просто не се зарибявай с тях, лол, толкова ли е трудно. Като видиш, че хлътваш и спираш да пишеш с тия момчета и ги отбягваш. Не разбирам какво е сложното...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    +Надявам се с годините да се промениш и пораснеш.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Човек винаги иска да има това, което няма!!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да да да... Какво е най-важното в цялата ситуация - че приятелките ти те запознават с повечето момчета, които си харесвала. Т.е. ти не си се запознала сама с тях, т.е. нямаш достатъчно контакти с нови хора... Не беше трудно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен Аватара на quexxe
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Човек винаги иска да има това, което няма!!!
    Така че не съдете момичето.

Можеш да спреш по два начина. Или си хващаш някое момче, но не това на някоя от приятелките ти, или сама си забраняваш.

Но ако усетиш, че момчето е правилното, нищо, че е обвързано с твоя приятелка - действай! Ще загубиш едно рамо, но ще спечелиш нещо, което за пръв път ще бъде резултат от "твоята борба" за щастие и след време ще се гордееш с постъпката си, дори да сте разделени тогава! : )
    Когато едно момиче е смело и игнорира нападките срещу него, след време се научава да се бори и с ред други (ще ме извините) гниди. Бъди това, което искаш да бъдеш, а не това което не си, само защото някой в противен случай ще те нарани по някакъв начин.

Успех от мен!
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    По-принцип е нормално да харесваш това, което сама знаеш, че не можеш да имаш.

Но, ако си държиш на момичетата, ще се въздържиш от зарибяването с въпросните им гаджета.

Моят съвет е - колкото и да ги (го) харесваш, стой на страна поне докато скъсат със съответната ти приятелка.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Айде спокойно Като излезеш от пубертета и всичко ще се оправи Ся хормоните ти бушуват и за т'ва си на това дереже
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си