- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩЩ!!
Та така.. незнам и аз как да започна... но все от някаде трябва.. ;дд въпроса е че винаги харесвам момчетата на моите приятелки.. не е нарочно ... но винаги хлътвам, по тях и чак след като почна да се зарибявам с тях ми се прави забележка от тяхна страна да спра защото мене започвали да ме харесват повече от колкото тях... и аз едва тогава спирам.. но как мога изобщо да спра да правя такива глупости..?!?!?!;дд
Като виждаш,че момчето,което харесваш е гадже с твоя приятелка и, ако ти си истинска приятелка,само факта би те спрял.
И естествено,ако имаш съвест и лоялност.
++! Аз ако бях на твое място бих си го мислила, а не бих го казала на никой, за да не разваля приятелството си. Още повече, че бих се изолирала от тези мисли и надежди, като мисля за нещо различно или харесам някое друго момче, а не гаджето на приятелката ми!Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Недей да възприемаш гаджетата на приятелките си като потенциални момчета за свалки, а единствено като приятел! Аз не знам как още имаш приятелки, честно..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ми просто не се зарибявай с тях, лол, толкова ли е трудно. Като видиш, че хлътваш и спираш да пишеш с тия момчета и ги отбягваш. Не разбирам какво е сложното...
+Надявам се с годините да се промениш и пораснеш.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Човек винаги иска да има това, което няма!!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Да да да... Какво е най-важното в цялата ситуация - че приятелките ти те запознават с повечето момчета, които си харесвала. Т.е. ти не си се запознала сама с тях, т.е. нямаш достатъчно контакти с нови хора... Не беше трудно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Така че не съдете момичето.Първоначално написано от nepowtorima
Можеш да спреш по два начина. Или си хващаш някое момче, но не това на някоя от приятелките ти, или сама си забраняваш.
Но ако усетиш, че момчето е правилното, нищо, че е обвързано с твоя приятелка - действай! Ще загубиш едно рамо, но ще спечелиш нещо, което за пръв път ще бъде резултат от "твоята борба" за щастие и след време ще се гордееш с постъпката си, дори да сте разделени тогава! : )
Когато едно момиче е смело и игнорира нападките срещу него, след време се научава да се бори и с ред други (ще ме извините) гниди. Бъди това, което искаш да бъдеш, а не това което не си, само защото някой в противен случай ще те нарани по някакъв начин.
Успех от мен!
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
По-принцип е нормално да харесваш това, което сама знаеш, че не можеш да имаш.
Но, ако си държиш на момичетата, ще се въздържиш от зарибяването с въпросните им гаджета.
Моят съвет е - колкото и да ги (го) харесваш, стой на страна поне докато скъсат със съответната ти приятелка.
Айде спокойноКато излезеш от пубертета и всичко ще се оправи
Ся хормоните ти бушуват и за т'ва си на това дереже
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!