.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от potrebitellq
    Всичко мина точно.
    Браво! Успех за в бъдеще

Ами щом сте се зарибявали, какъв е проблема да излезете?
    Big or small, lies are lies !

Супер фен
    Що за глупости са това, ако сметна човека за приятен и би могло да имаме някакви общи интереси излизам с него на по кафе. Било то момче или момиче. Пък ако ще и 20 минути да сме си писали или прочие.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Що за глупости са това, ако сметна човека за приятен и би могло да имаме някакви общи интереси излизам с него на по кафе. Било то момче или момиче. Пък ако ще и 20 минути да сме си писали или прочие.
    щото си малка. Един ден като имаш повече опит ще знаеш какво е количеството на момчетата, който оглеждат снимки на момичета с общи познати във фб и ги адд-ват като приятели с идеята да ги минат веднъж и тва е
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Нещата се усещат още в първите 2 ЛС-та и в първите 3 секунди на живо. Няма какво да протакваме -лафа върви, следователно няма смисъл да си губим времето в онлайн истории
    Всъщност аз благодарение на това попаднах в една малко конфузна ситуация през 2006 година.
    Не е точно чрез инернет де, но...
    Имаше едно момиче в училището ни. Тогава аз бях на около 19 почти 20, а тя на около 15.
    Тогава точно бях 12 ти клас, а това беше най-бурната и емоциналната ми година. Та понякога ми се струваше че това момиче ме харесва, но на мен тамън ми се заформяше тичането след едно момиче, за което съм споменавал и преди и по което така да кажа тичах около 3 години и половина, но това е друга тема. Та да се върнем на първото момиче, за което споменах. Тя идваше понякога с приятелката си. Говорехме си лигавехме се и т.н. Даже ме е и прегръщала. На бъзик ми е споменавала че я е страх да се занимава с мен заради другото момиче. Нормално, другото момиче все пак беше с една година по-голяма от нея и беше доста бойна. Биеше се и с няколко години по-големи от нея. А все пак не се обичаха много.Та да се върна на мисълта ми. С нея си се бъзикаме дълго, лигавехме се и изобщо не ме притесняваше. Беше ми даже много приятно да си общувам с нея. Веднъж като си тръгвахме от училище се засякохме в двора и нейната приятелка ми предложи да ходя с тях двете и още няколко техни съученички (понеже двете бяха съученички) да ходим на кафе.Аз приех. По пътя на там двамата уж на бъзик ходехме прегърнати и се бъзикахме взаимно и с другите.Даже приятелкарта и каза нещо от рода: "Искаше той да дойде на кафе, ето го" пак като на бъзик разбира се. Отидохме в кафето, но там аз ли запецнах, всички ли запецнахме, но нещо не беше както трябва и почти само си мълчахме. Дойдоха някакви момчета и повечето отидоха при тях, а по едно две момичета отвреме навреме идваха при мен. Какво ще ходя при онези като изобщо не ги познавам пък и някакси не можех да се сместя в темата за готини и скъпи коли, която дискутираха. Абе получи си се доста конфузна ситуация. По едно време се разотидохме. После в училището това момиче няколко дни ме подминаваше като пътен знак, докато един ден не казах: "Здрасти. Аз онзи ден в кафето май малко се поиздъних", а тя ми каза: "неее аз се издъних малко". След това го подкарахме пак по старому. Не съм и пробвал нещо да стане, защото както казах гледах тогава в друга посока пък и тогава честно казано ми се струваше малко малка.
    Та с цялото това исках да кажа че никога не е гарантирано че щом лафа между двама върви, ще върви всякога и при всякакви условия.

Град
    Hueco Mundo

Re: По-директни момчета(не знам как да озаглавя ;д)

Цитирай Първоначално написано от potrebitellq
    Момичета, как ще реагирате ако си пишете по скайп, фб, или нещо такова с някое момче от 3-4 дни и ви попита да се видите и да излезете. При положение, че се знаете, къде учите, дрън дрън и такива глупости. ;д А пък зарибявките са си стабилни по 3-4 часа. ;д
    Скайп, лицекнига... само аз ли ги каня директно без никви компютри?

бях в подобно положение. Аз съм мн притеснителна и отказах,но ако твоето момиче е по-отракано не смятам 4е има проблем късмет!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си