.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

По-директни момчета(не знам как да озаглавя ;д)

Момичета, как ще реагирате ако си пишете по скайп, фб, или нещо такова с някое момче от 3-4 дни и ви попита да се видите и да излезете. При положение, че се знаете, къде учите, дрън дрън и такива глупости. ;д А пък зарибявките са си стабилни по 3-4 часа. ;д

ми излезте

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако "се знаем" няма да има проблем. Но ако е някой напълно непознат няма шанс.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Ако сме си писали по 3-4 часа на ден мисля,че трябва да сме се опознали донякъде.
    Аз лично не си падам особено по кибер срещите , не и преди да съм сигурна в отсрещния.

Е с въпросното момиче се знаем и на здравей-здрасти по улицата. ;дд

Просто са ми тъпи тия зарибявки по интернет, фейс ту фейс се чуствам по-добре ;д

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Еми минете на фейс ту фейс де. xD

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Пич за 3-4 дена ..... дост неща трябва да се случат. Ей сега имам един пресен случай още на втория ден.. с девойката се уговорихме да се видим. Пък сумарно окооло 10 ЛС-та да сме си пратили

Айде налазвай и да не ти пука особено. Каниш я излизате и си прекарвате готино. Друго ако има.. то ще се усети

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    София
    още на втория ден.. с девойката се уговорихме да се видим
    Това е глупаво...
    На вторият ден сигурно ще мълчите като дърва,според мен трябва повечко време да мине,за да опознаеш човека.Не казвам да му знаеш кътните зъби,но до някъде да го познаваш,за да знаеш поне за кв'o да си лафите
    Капиш..

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Това е глупаво...
    На вторият ден сигурно ще мълчите като дърва,според мен трябва повечко време да мине,за да опознаеш човека.Не казвам да му знаеш кътните зъби,но до някъде да го познаваш,за да знаеш поне за кв'o да си лафите
    Капиш..
    не дай си боже да останат още време по фейлбуук. както там се иска по-малко смелост за да говориш, туко-виж си казали всичко дето има за казване по мрежата. и ще си мълчат като се видят. я да стават нещата на живо : )
    REGGAE BOOM <3

Абе и аз мисля като вас момчета. Ама въпроса е тя как ще реагира, след малко ще й звънна един телефон, ако ще става нещо, ще става. :Д

Цялата работа на мен ми звучи жалко.
    "3-4 часа стабилни зарибявки".. Бооожеее. И седите пред екраните?

Мен тва ми се струво тъпо as fuck

Това ли е днешната зарибявка, щракане на клавиатурата по 3-4 часа. То по-добре за 30минути всеки ден, но лице в лице, и по-бавно опознаване, отколкото това. Убива тръпката, убива смелостта - станахме едни хора, които комуникираме по косвен начин, втренчени в екрана, докато жестовете, мимиките и интонацията са много по-богати, изразни и .. симпатични за гледане, отколкото буквичките.

ПП. Налзвай я. Но не може да си сигурен, че тя просто не си губи времето в чата или наистина те харесва. Все пак колко теми има в тоя раздел на някви хора дето все си чатят, ама нещата не стават между тях Може би защото само си вдигат егото като се 'зарибяват' онлайн, без да имат намерение за връзка... Но ти желая успех и късмет и да се видите по-скоро и да излизате като бели хора.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Това е глупаво...
    Капиш..
    мда..точно обратното е , колкото повече си споделяте по скайп толкова по-малко ще има за какво да си говорите като се видите.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Излезте и се опознайте наживо,защото едно е пред пц,друго е наживо.

Град
    В мислите на хората
    Алоооо вие на коя планета живеете?

Колко да си пиша с някой че да поискам да изляза с него бре? 2-3-5 месеца? Година?

Нещата се усещат още в първите 2 ЛС-та и в първите 3 секунди на живо. Няма какво да протакваме - лафа върви, следователно няма смисъл да си губим времето в онлайн истории.

Вампирке - ако за теб е така... то за мен не е така. Мразя да си пиша километрични чаршафи с някого, ако имам физическата възможност да изляза и да си говоря на живо. По същия начин съм и с клиентите в заведението в което работя. Ако клиента е готин и се вижда че има за какво да си говорим предлагам още същия ден да ме изчака след работа и на по бира директно

Друго което... с Ина(Pink_Pan7er) имах желание да се видя още след 6-тото ЛС, доколкото знам и тя горе долу тогава. Проблема беше че тя е в Пловдив. И се видяхме месец след като се запознахме. Само и единствено по финансови причини

Просто винаги ми е било чудно какво толкова ще се промени ако си пишеш с някой звездилион години и тогава решите да се видите. Освен че ще ми писне и ще свършат темите за разговор... друго не знам.

Моя милост е сууупер директен в това отношение. На който не му изнася - негова си работа. Аз нямам намерение да чакам. Възможно е леко да забавя срещата, ако има основание за това. Но не и да чакам.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако ми харесва като външност бих излязла с него и след първия ред, който ми напише... Не ми е нужно да го опознавам преди това, щом се знаем попринцип.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ми излезте, бе хора, няма лошо. Говорете си, забавлявайте се, нали това е целта.

Айде успех и дано мине всичко ОК!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Пич за 3-4 дена ..... дост неща трябва да се случат. Ей сега имам един пресен случай още на втория ден.. с девойката се уговорихме да се видим. Пък сумарно окооло 10 ЛС-та да сме си пратили

Айде налазвай и да не ти пука особено. Каниш я излизате и си прекарвате готино. Друго ако има.. то ще се усети
    У форомя ли ги налазваш, бе гад.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    В мислите на хората
    umri - и у форумЯ Тук там се намира по някоя свястна девойка

Dr. Gregory House

Всичко мина точно.

Повече от фен
    еми ша тъ мине (чакай да позная - той ти прати прителство) и после кой от каре е...
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Много умно хора има, ей!

Град
    София
    Вампирке - ако за теб е така... то за мен не е така. Мразя да си пиша километрични чаршафи с някого, ако имам физическата възможност да изляза и да си говоря на живо. По същия начин съм и с клиентите в заведението в което работя. Ако клиента е готин и се вижда че има за какво да си говорим предлагам още същия ден да ме изчака след работа и на по бира директно
    Е така де...
    ама нали се сещаш,че едно е да се запознаете из нет-пространството,съвсем друго е на живо.

естествено ,че от първия път няма да приема ... все пак тва е нета знаиш ли го къв е ... ама ако ми допадне може ... но тва е много рядко при мене

Град
    В мислите на хората
    Вампирке.. огромна разлика няма. Само времевия интервал е малко повече. И имаш малко повече време за безплатна самореклама.

И в двата случая първите 3 реплики са от решаващо значение.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Ако "се знаем" няма да има проблем. Но ако е някой напълно непознат няма шанс.
    Мисля по същия начин ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си