- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към момчетата
абе момчета да ви питам .. като видите примерно в дискотека някаква супер красива и умна жена (не кифла)![]()
ии искате да я заговорите страхувате ли се,че примерно ще ви одреже или нещо такова? абе изобщо кво бихте направили ?
![]()
аз съм момиче но съм хомо .. тка че то същото.. ;дд амм не просто отивам при нея и използвам чара .. ;дд и лигавия характер както казват сички ии то ми се връзва.. ма тва е много рядко защото те сички си идват при мене.. ;дд кат некое магнитче съм.. ;дд и се хубави при тва.. ;дд
lesbo0 wordss.. ;ppp
Като я виждаш разбираш, че е умна? Интересно.
Нормално е да има притеснение. Въпроса е да не спичаш и да овладееш срама.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Чак пък да се страхувам, да няма да ме изяде случайно. Но иначе рядко ходя да заговарям момичета в дискотеката, много зависи в какво настроение съм.
Рекорда ми за една вечер е, че на 6 момичета се сложих и 6-те ме отрязаха. На другия ден като се сетих бая се посмях, но иначе нямам някакъв определен подход или заучени фрази, а по скоро действам по интуиция.
Един път в една дискотека на морето влезна едно много симпатично и красиво момиче, което продаваше цветя. Дойде при мен да ми предложи да си купя роза и ми каза, че ако има момиче с мен мога да я зарадвам много. Купих си една, след което я подарих на цветарката. Тя ме изгледа едно такова странно, все едно съм и забил шамар и без да каже нищо си замина и даже не успях да я заговоря за по-дълго.
Друг път пак в дискотеката, аз и още двама приятели виждаме 3 много готини мацки и ся решаваме да ги заговорим. Отиваме при тях запознахме се, всичко някак си тръгна по вода, но дойде един момент, в който почнаха грам да не ни обръщат внимание и ние какво да правим, решихме да се върнем на нашата маса. Отидох до тоалетна и като се върнах след 2 3 минути, гледам някфи супер гадни и мазни мангали, единия облечен с потник и с шапка с козирка, другия брадясал и дебел и си говорят с нашите мацки. След още пет минути се обръщам пак към мадамите и гледам едната играе с единия сиганин, а другата се целува с другия ром. Направо щях да падна от смях, но и се замислих какво толкова успяха да намерят в тез кюмбета. Аз съм се нагласил, напарфюмирал съм се, прически правя и накрая едно голямо нищо.
Тей че понякога не мога да ги разбера тези жени, затова ако влезна в действие гледам да съм си естествен, пък каквото стане. Поне един ден ще се сещам и ще се смея![]()
Почвам да дрънкам простотии, често се получава, но и рядко заговарям момиче, може би затова. После като разбера що за човек е едвам се измъквам понякога. Никога не сме си пасвали с хора, с които съм се запознал в дискотека или интернет.
God is an idiot, I have DNA...
Така.
Женско съм,но пак ще изразя мнение....
^^3абелязала съм,че вие мъжете се страхувате точно от такива жени..красива и умна жена
красиви,умни и силни,защото ви превъзхождат и до такава жена е естествено мъжът да се чувства непълноценен,и да изпитва страх от превъзхождане от половинката си.
Ам, при мен възникна въпрос. Как разбираш, че една жена е умна, само с поглед?
Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.
Особено в дискотеката, когато видя жена да чете Ницше, решавайки биквадратни уравнения се панирам.
Прекалено съм чарминг, за да ме режат. Всъщност аз никога не се правя на интересен в клубове, защото е селташко. Може би ако съм в много добро настроение. По принцип не ми пука.
не си заслужава заради едното харесване да рискуваш + това като го заговориш пичето да не мислиш, че ще ти пусне ; ) хубавите и необвързани момичета ходят по дискотеките с надеждата някой богат чичко да ги черпи питиета цяла вечер (поне повечето).В България сме все пак.
От едното гледане трудно се преценява дали жената е супер умна. Пък и такива индивиди рядко посещават такива места.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не те ли заговарят?![]()
VaMpiRKaTaaa е много права ! и аз мисля така и затова пуснах темата .. просто да ви поразпитам .. щото веднъж с една моя приятелка си приказвахме ии тя е доста умна и красива и тя казва така за мен ама за умното не съм мн съгласна ама както и да е .. та тя подхвана темата и ми каза,че мъжете се страхували да заговорят жени примерно като нея![]()
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
![]()
![]()
ок
темата: Има го нещо такова, не знам дали е страх... Само знам, че е много по-лошо да не опиташ. Това е вътрешна борба и суета. Знаеш, че може би никога повече няма да видиш момичето, знаеш, че дори да те отреже, самият факт, че си се преборил със себе си е победа под някаква форма.
С времето срамът все повече и повече се скрива... всичко е практика.
Един съвет. Никога недей мисли много. Колкото повече мислиш и забавяш, толкова по-лошо.
една свястна тема, мама му стара...
Temet Nosce
벨야카
Ако някога видя такава в дискотека, ще ти звъннаПървоначално написано от Deni9688
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
v toq slu4ai moga da kaja samo "Vodka connecting people"
RedRum Against Racism!/afa/
Ако знам че е супер красива и умна, абе изобщо сериозна жена, то не би трябвало да ме е страх да я заговоря, защото такава жена не би трябвало да отрязва хората по такъв начин, че да ги страх да я заговорятПървоначално написано от Deni9688
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101