- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ?-с за момчета и за момичета
Здравейте. ?-т ми е. Какво иска едно момиче от едно момче за да тръгне с него, и обратното.
Благодаря за вниманието.
Еми то и аз не знам какво иска.. За бога защо трябва да иска от него нещо освен - любов, разбирателство, уважение и да не му нахалства...
За да тръгне с него.. зависи от човека може да е някаква кифла и да тръгне още докато го види просто за да има бройка.. А свестните момичета
искат от едно момче ^^ малко по-горе споменатите 4 неща..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
пари.
и съответно външен вид
благодаря.
Никой не знае какво искат момичетата, дори те самите
Подкрепям.Първоначално написано от illusion1993
Все нещо не ни е в ред. Искаме да ни обръща внимание и да ни остави на мира. Да не ревнува, но да не му е все тая. Да е настоятелен, но да не нахалства. Да ни играе по свирката, но да не ни лази в краката. Да се интересува от нас, но да не любопитства. Да помага, но да ни остави да се справим сами. Да е независим от чуждото мнение, но да се съобразява с нашето. И още безброй подобни противоречиви изисквания, с които няма как да се справи човек.
В най-добрият случай балансираш между крайностите и се надяваш този път да си налучкал.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ставам ти фен.Първоначално написано от w0sh
И се мислиш сигурно за много интересен....Първоначално написано от w0sh
Аз миля,че,ако човека е сериозен,съответно иска и сериозно отношение и за себе си.
Всеки иска нещо различно.Няма как да обобщим.
![]()
Не всички са такива, приятелче.Първоначално написано от w0sh
![]()
Въпреки че повечето обичат само заради външния вид. Което донякъде е нормално, но не в такава степен каквато се среща сега.
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
1. Пари
2. Спортна натура(по възможност капитан на футболен отбор)
3. Скъпа кола/къща
Лицемери, няма нужда да ме цитирате!
Общо взето и аз съм на това мнение, ако става въпрос за сериозна връзка.Първоначално написано от nepowtorima
пишки.. к'во може да искат![]()
Искреност, любов, разбирателство, подкрепа... Доста неща.. Просто повечето хора са повърхностни и искат единствено гаджето им да изглежда като модел на Victoria Secret. Това им е проблема на тях и са вечно неразбрани![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Мога само да кажа, че не е важно само какъв е външния вид на момичето/момчето, а и вътрешната красота! Чудесно е, когато човек притежава и двете, въпросът е само дали той не е лицемер или просто ей така да стане гадже с някой, само защото няма какво да прави!А относно това какво трябва да има в една връзка - най-ценното е любов, подкрепа, разбирателство, искренност, да няма лъжи и да се изразяват чувствата открито! Когато двама души се обичат истински няма да има никакви пречки между тях във всички отношения!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Момиче съм.От момчето искам да не е като всички останали.Да е различен по своему.Да бъде себе си.Такива индивиди са рядкост.
++! То си е трудно да откриеш такова момче, може само да се радваме на жените с такива мъже до себе си!Първоначално написано от RaisedOnRock
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Аз държа да не ми ходи след задните части, а по-скоро той да е водещият във връзката. Нали затова е момче...
Да не е някой лигльо, но да не говори някви селски тъпотии, дето мисли, че са интересни.
Да си отстоява своето, а не "мъж под чехъл".
Мааалко си падам по лоши момчета![]()
Много важно да държи на мен, а не да му е за единия секс.
И да не подражава на някой "готин". Всеки е уникален по своему.
..+1..;ppПървоначално написано от nepowtorima
lesbo0 wordss.. ;ppp
пари,пари и само пари....парата прави борбата![]()
![]()
Първоначално написано от chemist9009
Добре, добре разбрахме - ПАРИ...
Ама тоя фактор не трябва ли да зависи с характера.. Ако е богат ама ебаси човека.. какво пак ли ще му търпиш : ревността му, тъпотата му
Ужасен човек, ама богат... Предпочитам свестен, мил, добър ако ще и беден, но да ме обича и да е с мен винаги
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Съгласна съм с TheBeliever - трябва да е "златната среда" - нито много така, нито много иначе. Трябва да се намери някакъв баланс. Но всичко си зависи от конкретното момиче.
Колкото до външния вид, парите, колите, дрехите и т.н. - никой не може да отрече, че в действителност има немалък брой повърхностни момичета/жени, които търсят само това. Останалите мисля също не биха отказали някоя друга "екстра", но това изобщо не е фактор според мен при тези, които търсят нещо по-сериозно и истинско.
Всеки с мнението си и вкуса си.![]()
На себе си ли се смееш?Първоначално написано от FromAutumToAshes
Връзка, в която единият е над другия? Каква трагедия.Аз държа да не ми ходи след задните части, а по-скоро той да е водещият във връзката. Нали затова е момче...
Момчето не е над момичето и никога няма да бъде. Това, че жената се е размекнала, не може да отстои позицията си и е меркантилна е съвсем друго нещо. Така сте възпитавани - такива ще бъдете. Лично аз не съм силиконова, нямам претенции към партньора си, но имам позиция и достойнство. Шефове нямам, но има хора, с които говоря на "вие". Мъжкари, тарикати, позьори, лабиринти, бомби със закъснител - вън.
Както съм си го измислила: "Булгар е над жената, а п*шката му над Бог". Добро феминистично заключение. Правете си изводите.
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
Чукане
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Пей си Пенке, ле... Кой ли те слуша?!Първоначално написано от fenastz
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
And your problem is ?Първоначално написано от quexxe
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick