.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Град
    Vraca :*

Срамувам се...

Здравейте!Отново ви пиша за момчета.Значи проблемът ми е такъв че много се срамувам.Например момичетата от класа ми са отворени и се закачат на момчетата а мен ме е срам дори да им искам нещо.Как мога да преодолея този срам!
    -Имаше едно момиченце.Много обичаше да рисува. С дясната си рачичка нарисува
    една фигурка. Това беше едно сърчице. Запази картинката си, и когато порастна
    видя листчето с картинката. Когато се влюби даде това сърчице на момчето което
    харесваше. За жалост,той я нарани, и тя скъса картинката на две. Ето това бяхме
    аз и ти…

http://www.vbox7.com/play:ab50452d {Поздравче}

Град
    NяkuDЭэЭ
    Е,защо се срамуваш?
    Кво толкова срамно има да говориш с момче или да му поискаш нещо?Страх ли те е от тях или?
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Просто има по-ниско самочувствие,в сравнение с другите момичета..В случая с тези от въпросните съученици..

По темата:
    Няма от какво да се срамуваш..Просто си вдигни самочувствието и да не ти пука какво ще мислят другите за теб..От срама файда няма..
    И мога да ти кажа,че е доста тъпо да бягаш от момчетата..В моя клас има две момичета,които като видят момчета,сменят пътя си..Или пък бягат,когато отсреща им излезе някакво момче..Супер ми е тъпо и едновременно смешно..Но колкото и да им говоря,те пак си знаят тяхното..Ама са ми добри приятелки и си ги обичам,и такива

Просто недей да втълпяваш това в главата си,че не можеш да си говориш с момчетата,че те е срам..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си