- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилна ли е или опасна връзката между 16 и 20 годишен/на
От скоро съм с момиче, или по-скоро жена, което е на 20 а аз съм на 16 и леко се притеснявам от това какво ще се получи, а всъщност много искам да съм с нея .. моля ви дайте своите съвети и ми помогнете ! Благодаря
Спокойно, наред си си!Първоначално написано от nakalud
Попринцип е напълно нормално момче да излиза с по-възрастна от него жена/момиче, това е част от израстването!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Каквото може да се случи и в другите връзки?
Това че е пълнолетна и дава право най-вече да се напие една вечер и да забременее от теб.
Разбирам ви перфектно, но няма ли да повлияе зле върху моята психика така да се каже![]()
Направо в лудница ще влезеш.
Свиквай...Първоначално написано от nakalud
От w0sh не се очаква друго освен "грубото държание"
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
изумително груб съм.
и вулгарен.
нищо нередно няма ...
Hostis Honori Invidia
Това,каквото може да повлияе зле върху психиката ти с по-малки от теб - така е и при нея..Както ти казаха единствената разлика,е че тя е по-голяма от теб.. Нищо друго..Нали ли си я има любовта,разбирате се,тя няма нищо против да ходи с момче,по-малко от нея - тогава не виждам къде е проблема..Първоначално написано от nakalud
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Вижда ми се странно, ама не ме слушай. Обичайте се![]()
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Ще те изнасили![]()
като не искаш тъпи отговори, не задавай тъпи въпроси...Първоначално написано от nakalud
за любовта няма граници![]()
Освен че ще свърши лошо за теб... друго нищо няма да стане. Естествено ако не решиш да порастеш много бързо до ПОНЕ нейния акълАма тогава пък няма изобщо да искаш да се занмаваш с нея.
Лигавете се с каката пък тя ще те зареже по някое време, когато си намери някой, който може да я клати както гладен циганин клати зряла джанка![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз съм на 20 години и в момента стоя и се чудя к'во може да намери една моя наборка в пишлеме като теб?!Тая или е много грозна,или е много тъпа,или избива няк'ви комплекси ... Знам ли ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Много ше се влюбиш. Ако излезеш невредим накрая, поне ще си научил доста.Първоначално написано от nakalud
Temet Nosce
벨야카
+1Първоначално написано от w0sh
![]()
Относно темата: Нищо не може да ти стане, не се умира. Но, всяко действие си има последствия.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Иии последно не разбрах .. по-добре ли е за мен да остана с нея или да се разделим докъто е време ??![]()
Абе ти сериозно ли ? как очакваш някой от тук да ти каже кое е добре за теб ???
Ако се чувстваш добре с нея защо да се разделяте ???
Когато бях на 19 тръгнах с едно момче на 16 и ходихме близо 4 години... Не е задължително да си играе с теб като е по-голяма. Може наистина да има чувства момичето.
П.П. за протокола - когато тръгнах с онова момче нямах представа, че е на 16.. беше ме излъгал, че е на 18..![]()
^^Абе,nokalud......ние НЕ можем да ти кажем к'во да правиш.
Само фактa,че се чудиш дали да си с нея,показва,че НЕ държиш толкова много на нея.Каката ще те върти на малкият си пръст.
Сам си прави изводитe...
как тънко се похвали, че си с кака, ей, никой не усети..
REGGAE BOOM <3
мм не идеята ми не е да се хваля че съм с няква си по-голяма от мен .. сеш се .. идеята е че не знам какво да правя .. но от до тук казаните неща мисля че малко от малко ми помогнахте. Благодаря !![]()
За малко да познаеш. : )Първоначално написано от w0sh
VIVA VICTORIA SIEMPRE!