.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: тест

тест

Значи в петък имам много скапа изпит,тест ще е и просто не мога да запомня и една дума от всичко написано,някакви химични формули много завъртяни,абее работата е много зле.Може ли да се преписва на тест с отворени отговори,как със слушалки ли с какво ,трябва да го взема тоя изпит.

Първичният акцептор на въгл диоксид в стромата на хлоропластите е 5-въглеродният рибулозо-1-5-дифосфат,който се каброксилира с участието на ензима РДФ-карбоксилаза.Образува се 6-въглеродно съединение,което е нестабилно свързано с ензима и веднага хидролитично се разпада на две триози-дви молекули 3-ФГК.
    Това е общо взето,езими,незнам си ккаво там как да го науча бе хора

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Ето това е решението за преписване http://aukro.bg/item1206900674-bezzh...slushalki.html
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Авторке това нещо което си написала ми е познато.Май имаш предвид,че не можеш да научиш урок по Биохимия и то по точно Цикъла на Калвин и кво не можеш да го научиш като е толкова просто : имаш молекула на риболозо-1,5-дифосфат която се карбоксилира до 3-кето-2-карбоксиарабинитол 1,5-дифосфат(нестабилно съединение разпадащо се до 2 молекули 3-фосфоглицеринова киселина)

Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Авторке това нещо което си написала ми е познато.Май имаш предвид,че не можеш да научиш урок по Биохимия и то по точно Цикъла на Калвин и кво не можеш да го научиш като е толкова просто : имаш молекула на риболозо-1,5-дифосфат която се карбоксилира до 3-кето-2-карбоксиарабинитол 1,5-дифосфат(нестабилно съединение разпадащо се до 2 молекули 3-фосфоглицеринова киселина)
    ЛУД ЛУД ЛУД

anonymous708973
    Guest
    Какво учиш?

Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от jeni4kata
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    ЛУД ЛУД ЛУД
    Тези неща съм ги учил в 9 клас по Биология

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    А аз в 9-ти клас учих цикъл на Кребс по биология...

аз пък ся в унито ги уча

Град
    Столичная
    Сигурно учиш Биохимията на дълго и широко то в даскало се учи съвсем малка част

Мега фен
    Град
    Earth...
    Много е забавно като доктора ти си е взел изпита с преписване... А после защо България затъва?

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Много е забавно като доктора ти си е взел изпита с преписване... А после защо България затъва?
    Мда, да бъдем горди, че сме българи и дечица по на 4 годинки умират като кучета в болниците заради нашите умни лекари...
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Мда, да бъдем горди, че сме българи и дечица по на 4 годинки умират като кучета в болниците заради нашите умни лекари...
    Днешните лекари в България са учили... Но, много от тях не им се заплаща толкова колкото им се иска и ако не вземат рушфрет няма си мръднат пръста...

След 10 години като такива като тоя инвалид завършат тогава няма да има доктори....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си