- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стягане на дупето?
Здравейте. Сигурно има много такива теми, но нямам време точно сега да преглеждам назад из страниците, защото бързам.
Искам да знам какви точно упражнения ми трябват за да ми е стегнато дупето. =] Сигурно въпроса изглежда глупав, но не се харесвам така и искам да направя нещо по въпроса.
Също искам да попитам и за коремчето. Не е изобщо голямо и не се личи много.. дори изобщо бих казала, но съм си поставила за цел да го стегна и него ;д Та как точно да стане.. в смисъл по коремни преси на ден да правя и за колко време горе долу ще се стегне.
Моля без обидни коментари и пр. Благодаря!![]()
Има много упражнения, без значение аеробика, кардио, пилатес или каквито и да са за дадена част от тялото.. Какво значи "нямам време да преглеждам назад из страниците" ?!
1. Има толкова МНООООГО теми
2. Ако бързаш да пуснеш темата и имаш излизане, не можеш ли след като се върнеш да прегледаш "назад из страниците" ?
3. Или пък мислиш, че за 1 път ще се стегнеш навсякъде ?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Нямам компютър в общежитието(уча в друг град, не там където живея)И в момента съм в зала.. и след малко ми свършва времето.
![]()
Просто исках малко помощ, защото не съм сигурна какви точно упражнения трябва да правя..![]()
И не не мисля, че за 1 път ще стегна проблемните за мен области! Това става с упоритост и много време и работа.
Други мнения?![]()
Ае стига сте злобяли.Слушай ся мацка.Вече е топло.Най-доброто упражнение е тичане на чист въздух.Също е хубави да правиш няколко серии по 30 коремни преси,а за дупет е добре да си вдигаш краката от легнало положение тип ножица.Храната също е много важна.Колкото и да тренираш,ако след това се натъпчеш с дюнери ефекта няма да е много голям...
И казах злобарките да млъкват.Тва,че момичето има воля да се стегне,а вие нямате,не значи да спамите.Търси ти тема в 800 страници.
тва клякане е най-голямата ми грешка само ми разшери бедратаПървоначално написано от n3zabrawiimaa
(А не правех по много 20 сутрин и 20 преди лягане). По-добре е да бягаш
![]()
eми моето си е стегнато без да съм праила мнннн упражнения:P
И аз знам, че дупе и бедра се стягат най-добре с бягане.![]()
Колкото за коремчето - така и не знам точно... За там по-скоро трябва по-здравословно хранене, защото при някои мазнинките и тлъстинките се трупат там.Така че една комбинация от здравословно ядене (не диети) + бягане + постоянство според мен е най-добрият вариант.
![]()
Винаги съм разчитала на спортовете, защото просто не мога да откажа сладкото. И за това трябва много спорт, примерно колело (или навън или велотренажор) , вода и така.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
какво толкова бе мацко.. момичето си пита, няма нужда да се нахвърляшПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
P.S.. коремни преси, бягане, фитнесвлез в сайта : http://www.bb-team.org/ страхотен е.. и има отговор от специалисти за всяка тема
Надявам се да съм била полезна ;p
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Blagodarq vi mnogo!
Nadqvam se da uspeq da postigna jelaniq rezultat.
(izvinqvam se za latinicata, no pisha prez telefona si, a toi nqma BG)
ходенето пеша поне 1 час на ден е задължително, а 3 пъти в седмицата тичане, фитнес или спорт- сигурни резултати. Аз така отслабвам и се стягам. Ходя пеша сигурно 2 часа ми се събират, нагоре- надолу бързо ходене, тичам и всичко върви добре за сега.
..
Мда.При мен като цяло фитнеса ми помогна да задържа на това положение теглото и да стегна доста видимо задника.Не знам упражненията от програмата ми изготвена от фитнес инструктура дали са антицелулитни понеже нямам целулит,но мисля си,че хората ,които са фитнес инструктури ще изготвят най-доброто.Сега ми предстои малко по интензивно спортуване лятото та да видим.Надявам се и аз да "сваля" задника поне малко.
Мисля,че и за коремчето трябват упражнения и фитнес инструктура ще ти препоръча!
Fashion and Styling
Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()