- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- По какво ще ходите на олимпяда?
по какво ще ходите или сте ходили тая година на олипяда![]()
![]()
![]()
Предстоят ми две по химия и география. Първия срок само по математика отидох.
Живей за удоволствието защото си направен от него.
По Английски
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Тази седмица (в събота) съм на олимпиада по БЕЛ..
От време на време се притеснявам,че няма да успея да направя нещо,но пък няма лошо да опитам..
А по-другата седмица (пак в събота) съм на олимпиада по Биология..Въобще не исках да се запиша,ама учителката ме накара..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Руски език и математика... по руски другата събота съм на областен, по математика, тази събота на общински![]()
Първия ходих на няколко олимпиади по математика, а сега през втория срок по химия, биология, физика, география, математика, немски и английски.. Тия учители мислят че само за тва мислим ден и нощ..
немски![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Междо другото, как може да допуснеш 2 правописни грешки в 1 дума.![]()
![]()
![]()
![]()
По немски![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
БЕЛ и Английски и се чудя още за Математиката
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Биология и английски.![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Физика, Биология и Химия. Ще се постарая по Химия да се справя добре ако някой е ходил по Химия да сподели какви задачи има.
Днес си предадох есето за тази по философия. Тази неделя съм на олимпиада по БЕЛ, другата събота - по френски, а евентуално ще ходя и на тази по английски.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Аз ще ходя по математика и историяОбаче заради ваканцията не можех да се видя с учителката и да се подготвя
![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Аз по нищо, ама авторът на темата със сигурност няма да ходи на олимпиада по български![]()
същото се канех да напиша като прочетох заглавието ;ддПървоначално написано от Pigeon
иначе евентуално по история, но се надявам някак да се измъкна.
the sky is the limit.
по руски и биология ходих...по руски не минавам а по биология отивам на областен
ще ходя на математика,история,географ ия,2 по БЕЛ [едно съчинение разсъждение и едно във формата на тест]
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
По английски![]()
![]()
Ще ходя на олимпиада* по БЕЛ и География.
Също още се колебая да отида и по Биология, но ще видим.. зависи кога е.![]()
Вафла..