- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- По какво ще ходите на олимпяда?
Накой от 7 клас да е ходил по Бел - съчинение разсъждение. На нещо учено ли беше![]()
![]()
![]()
Щастлив човек е не този ,които има много приятели ,а които има малко приятели , но знае че са истински прияли!!
Каквото и да ти се случва, каквото и да преживяваш, колкото и черен да ти се струва живота в момента, погледни го от хубавата страна, защото не знаеш случилото се от колко по-голямо бедсвие те е избавило!!!!
Офффф! Ами ходих по Бел и по Математика, ще ходя също и на география, история и на 2 състезания по английски, макар че не съм сигурна дали едното ще го има. По Бел минах на втория кръг, за математиката - не знам, беше днес, а по английски предполагам, че ще мина, щото миналата година спечелих първо място![]()
![]()
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
Та кажете кво напрайхте днеска на математиката :Д
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
аа утре съм по БЕЛ...съчинение разсъждение... то ми е най-трудно..оф ужас :/ ако се изложа класната как ще ми вика... а и на мен няма да ми е приятно![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Един голям.Първоначално написано от bebzgirl
Не е като да не си знаех, че така ще стане, ама все пак реших да се пробвам. За първи и последен път ще е.
![]()
Иначе ми остават олимпиади по БЕЛ и испански език, като първата ми идва много нанагорнище, чувствам се крайно неподготвена(като всяка година, всъщност). Цял ден абсолютно нищо не съм яла, само се наливам с разни млека, капачките ми треперят, утре, по стар ученически обичай, притокът на кръв към главата ми ще спре и прочее.На олимпиадата ще съм супер панирана и ще пиша адските простотии, противно на умението ми да анализирам в час, а след края й, ще се самосъжалявам поне 2 часа и ще си се самодепресирам. С една дума - обичайните неща.
![]()
Ходих на олимпиадите по химия,биология и математика.Г/д се справих,ще видим,като излезнат резултатите.![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ми, по английски мисля да се явна тази година, миналата изпуснах заради 1 момче.
А иначе утре съм на двуезичното състезание, уф..![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
По биология, история и география.
You are broken, I can fix you...
Аз по БЕЛ, ама авторът на темата - никакъв шанс![]()
![]()
![]()
По математика - бях на първо място на областното, по БЕЛ - на областното и се класирах за регионалния кръг, по история - на областното и по география. Другата седмица ще ходя на олимпиада по английски.
ами ходих на БЕЛ , англииски, физика, философия,математика - по физика , философия и български съм на 2 кръг, математиката както винаги беше провал но все пак беше приятно ,а по английски чакам резултати = )
ONE LIFE ONE LOVE
2 кръг история и 2 кръг биология![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ходих по БЕЛ и Биология..
Като по БЕЛ се класирах на втория кръг,а по Биология все още не знам..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По История(малко ми трябваше, за да се класирам), География (класирах се за областно), Химия (минах първите два кръга), Английски (слабо).![]()
Тая година ходих по биология и се справих.![]()
Препоръчвам на човека, който е написал темата да не се явява на олимпИАда по български.
само на история ... и отивам на втори кръг
География, биология, математика и немски език![]()
![]()
"Такава съм - не съм идеална,
такава съм - емоционална,
такава съм - не се променям,
за друга никога не се заменям"
Ходих на Химия първи и втори кръг ....в понеделник излизат резултатите от втори..Ходих и по математика на първи и сега ще ходя на втори
![]()