- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да бъда с три жени едновременно
Здравейте,
Как да бъда с три жени едновременно. В смисъл да поддържам връзка и с трите. Дайте съвет
Едната в хладилника, другата в двора, а третата в урна.
Щом питаш, значи си прост и не можеш и с две да се справиш.
Казваш им, че искаш просто да се чукате , ако на някоя не й изнася - лъжеш я , докато не разбере.
Защото аз не виждам какво друго може да искаш от три наведнъж, освен секс.
Ако има кой да ти се връзва - хубаво за теб, но няма да е за дълго.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Опитай..Без да опиташ - няма как да разбереш какво е възможно да стане..Ако момичетата са съгласни да са с теб приятелки с привилегии - радвай се,ако не - не..Ще продължиш да си търсиш други![]()
И все пак се съмнявам да успееш да ги въртиш и трите..Все някоя ще схване нещо... И ще те зареже..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Господ да ти е на помощ ,ако и трите разберат как ги въртиш.![]()
гръмни се из освободи света от присъствието си ..ненавиждам хора като теб !
Hostis Honori Invidia
+++Първоначално написано от kn1ght
Само че те все някога ще разберат... Готов ли си да го изядеш и от трите?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ебати шейха
то на човек една му стига да го побърка, ти три искаш...нема останеш жив после.
Ти пък дали не си нахален...
"You were deceived"
твойта работа от три стола та на земята ...айййде стига летя с три едновременно пффф
Don`t guve a fuck ! xaxa
Абе да не са те цапнали със лопата и да си мислиш, че са три, а е една?? - да виждаш тройно.. Има ли такава вероятност.. ??
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
хах точно.. ;ддПървоначално написано от SolemnityOfDeath
lesbo0 wordss.. ;ppp
Приятелчета, не че повишавам тон, но бихте ли престанали постоянно да критикувате жената, женската природа и изобщо цялата ни същност?! Нали сте "мъже", дръжте се достойно, нали си приписвате чест? Колко ли момичета на ден посещават този форум, а във всеки коментар: "жената няма мозък" или "жената е създадена за...". Е, не се ли усещате? Най - трагичното е, че "machoka", който се пада администратор си сложил подобен подпис. Направо е трагично нивото ви на възпитание и сдържаност. И го казвам съвсем свободно, не толкова с цел "разпра", колкото с цел "вземане на забележка".
ОНтопик :
Няма как да стане тази !
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
Хаха, не ти е лесно, пич. Освен да смените вярата, друго не се сещам.
Сутрин с едната,на обяд с другата и вечерта с третата ... Лесно е
Или си правиш график:
-понеделник,четвъртък с едната
-вторник,петък с другата
-сряда,събота с третата
-неделя - почивен ден!
И готово!!!![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Преди известно време бях в абсолютно същата ситуация, и тема съм писал. Накрая умишлено останах сам. Само щи кажа, че от лъгане файда няма. С казване на истината можеш да спечелиш много повече. Даже можеш да кажеш на едната, че излизаш и с друга и, ако го направиш по хитър начин може да лапне много. Много зависи каква ти е целта... дали търсиш да проснеш нещо, дали си включил цедката и търсиш перфектната за теб...
Temet Nosce
벨야카
Ами намираш публичен дом и питаш "Колко ще ми излезе с три жени едновременно" за съответното време.![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ти първо давай с една,пък ако си пич дигни левъл и пробвас две,три и тн.
Лесно е с три.Само трябва да имаш много свободно време и париАз съм бил максимум с четири и г/д процедирах така - в един ден са виждам с две, на другия с другите две или там вече която е свободна и общо взето гледаш да съчетаеш нещата.Не е казано че трябва да излизаш всеки ден и с трите
![]()
П.П.И се научи да лъжеш, сам да си вярваш.Тогава и само тогава можеш да ги излъжеш и трите наведнъж![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Стани Ислямик и ще имаш право на 4