- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да бъда с три жени едновременно
Първоначално написано от SolemnityOfDeath
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Закво го критикувате момчето .. иска да е с 3 и пита как да процедира .. не казва да му вливате акъл с колко да е ... А от тука хората които не са толкова негативно настроени към теб .. разбра че трябва да умееш да лжеш и да го правиш уверено .. Хубаво е да разнообразяваш, но скоро ще осъзнаеш че е тъпоживей си сега с 3, но е съвсем различно да си с една и да си само с нея
![]()
моля?хъх,успех.
загубеняк.
от не 2 даже 3 стола ,накрая ще паднеш![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Заслужаваш да те направят на луд. Толкова ли няма с какво друго да избиваш комплекси? Или може би такъв е семейния модел?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
четворка белот
Много точно казано !Първоначално написано от Cucko0
ахахах как настръхнаха момите тукада не ти пука брат,лъжи ги,върти ги..прави ги на луди като цяло и гледай само да не разбират за съществуването на другата
![]()
Can It All Be So Simple ?
какъв ще го ядеш,не е истина просто![]()
ама като разберат една за друга пиши пак ,да погледаме и ние малко сеир![]()
ненаситна работа ... не с 1,не с 2 ми ..чак с 3![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
На всички с подобно мислене пожелавам поне по една дъщеря.Първоначално написано от xinfamous
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е много хубаво, няма що. Съветвайте го как да върти по 3, а после се чудете защо сме такива и онакива и ни обиждайте![]()
Подкрепям мнението на kalpazanka и наистина ще ми е много интересно да разбера всичките дето го насърчавате как ще реагирате един ден ако разберете, че някое подобно келешче ги прави тия номера на дъщеря ви![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Малейй...три си е доста сериозна бройка,найстина!Ама не ти ли идва малко множко?ии малко нахално??по-добре избери с коя да бъдеш вместо да нараняваш момичетата само..![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
незнам обаче приличаш на голям играч...ще си разиграваш 3 момичето...ее казаха ти го по горе-лиши света от присъствието си![]()
![]()
![]()
![]()
Недей ги слуша тия изгъзици брат..всяка се смята за уникална и много ценна,а истината е че 1 на 15-20 наистина си струва чувствата и усилията ти! Върти и 5 ако можеш!
Can It All Be So Simple ?
Лъжи ги...
Хахахах, искаш си харем, а? Дано да разберат и трите, че да си го получиш тройно. Е, ако успееш де, няма гаранция след като питаш във форум ....
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Истината боли, знам. А цитираната мисъл си заслужава да бъде татуирана на всяко женско тяло.Първоначално написано от quexxe
Авторе, трябва да си мноооого добър лъжец, щото иначе ще влезеш в големите драми. Според мен ш'ти писне по някое време и ще разкараш 1 или 2.
Welcome to the Jungle...
Добре, че всичките вие, мъже, сте излезли от една п*тка![]()
Не че не сте лееекичко смешни с теориите ви за достойнство и етц., когато всъщност сте контролирани от едните его и комплексиДобре че.
И как няма да си играем с вас, когато се водите по тия правила.
ТъмнияТамплиер бива да е толкова дразнещ, но това последното просто няма мярка.
И така светът няма да се свърши - винаги ще има адски много "оправдан" цинизъм и игрички. И така до края. Но каквото повикало, такова се обадило.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
jghgh, разочароваш ме. Очаквах по-силна психоаналитична изява.![]()
Мъжете поне имат някакъв контрол над емоциите си. А в търсенето на нелепото клише "принца на белия кон" вие се наигравате стабилно (и количествено, и качествено). И после се почва един плач пред приятелки и в нета, едни тежки драми в стил "искам светът да разбере че страдам" (като че ли на някой му пука), въобще сеира е на ниво. Така ще е, докато търсите единствения и неповторим. Добре, че някои все пак се осъзнават.
Кой с кого си играе е въпрос на характер и опит, не на пол. Като пораснеш, ще го разбереш.![]()
Welcome to the Jungle...
Ох, айде не ми говори по тоя начин, защото отдааавна съм разбрала че игрите не зависят от полаПървоначално написано от DarkTemplar
Просто ми е леко смешно, че жените после в някаква степен са ви виновни, а вие самите си играете с тях?
Мнението ми не е психоанализа. Запознат ли си с психоанализата?
Не смятам да влизам в обобщаващи спорове кой какъв е, защото за разлика от теб не слагам под общ знаменател хората или поне се опитвам. И не се гордея с цинизма си, все едно съм открила Америка и едва ли не съм "на ти" със "законите на живота". Точно тея надъханите дето обясняват теориите за "по-силния", рядко са каквито и да е лидери в живота. Разбира се, не те познавам, но изтъкването ти на невероятен познавач ме кара да се замислям какво ли ти се е случвало преди, за да имаш такава агресивна позиция.
Само ще кажа, че това, което мислиш за най-силен коз на мъжете, според мен е най-слабото им/ви място - контролът на чувствата. Вътрешно сте сълзливи путки, ако не повече от момичетата.
Надявам се и ти да си от онези мъже, които точно това нещо го осъзнаят след време и ще се освободят от тази слабост и ще станат по-освободени, отворени и даващи, а не играещи си на "кой кого ще прецака"
Сега да не почна да цитирам нелепи обяснения за това какво е да си мъж и как било проява слабост да признаеш истината, въпреки че не ти изнася, а е по-добре да си измисляш. Точно това било "мъжко". За мен пък е слабост да се подчиняваш на егото/комплексите си. Някои мъже се подчиняват на абсурдни "норми" и "еталони" за мъжественост, като почнем от това дали да се изневерява, през това да въртиш повече жени, когато имаш тая възможност (напр. защото приятелите ти ще ти се подиграват ако си верен), да си измисляш завоевания, да не показваш чувства и много още други.
Не искам да засегна АБСОЛЮТНО никого!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На мен ми е забавно едно - на потребителките тук като ви свършат аргументите и почвате с персонализираните нападки и вменяването на комплекси. Калпазанката го прави редовно, сега и ти.
Специално на мен никой не ми е виновен, просто цитирам глупостта на доста от представителките на нежния пол, което дразни някои от вас, понеже е истина. Затова и почвате с нападките.Да не би пък някоя от вас да се разпознава в цитирания от мен модел?
Супер забавно ми е и как чрез разни феминизми, еманципации и тем подобни bullshits си внушавате как сте водещия пол и едва ли не контролирате мъжете. В същото време не пропускате да се изкарате вечните жертви във всяка ситуация. Нямате идея колко жалко изглежда...
Не си знаете място, ей това ви е проблема. И именно заради комплекса за малоценност и недооцененост редовно се захващате с неща, които не са ви по силите.
Да не говорим, че от толкова манипулации и лъжи е трудно да се разбере кога говорите истината.
Позицията ми е цинична, но не и агресивна. Бъдете си такива, това е ваше право. Просто не натоварвайте другите с глупостите си.
Welcome to the Jungle...