.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Ебати шейха

то на човек една му стига да го побърка, ти три искаш...нема останеш жив после.

Град
    Пловдив
    Закво го критикувате момчето .. иска да е с 3 и пита как да процедира .. не казва да му вливате акъл с колко да е ... А от тука хората които не са толкова негативно настроени към теб .. разбра че трябва да умееш да лжеш и да го правиш уверено .. Хубаво е да разнообразяваш, но скоро ще осъзнаеш че е тъпо живей си сега с 3, но е съвсем различно да си с една и да си само с нея

Мега фен Аватара на teenems
    моля?хъх,успех.
    загубеняк.
    от не 2 даже 3 стола ,накрая ще паднеш
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заслужаваш да те направят на луд. Толкова ли няма с какво друго да избиваш комплекси? Или може би такъв е семейния модел?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    четворка белот

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    гръмни се из освободи света от присъствието си ..ненавиждам хора като теб !
    Много точно казано !

Голям фен Аватара на xinfamous
    ахахах как настръхнаха момите тука да не ти пука брат,лъжи ги,върти ги..прави ги на луди като цяло и гледай само да не разбират за съществуването на другата
    Can It All Be So Simple ?

Град
    Пловдив
    Лъжи ги, върти ги, бъди СМОТАН като повечето момчета и като се усетят, ще си ядеш някои части от яд!
    2 правят яко отмъщение
    3 правят велико
    освен ако не са златки на тях
    много много не им дреме

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    какъв ще го ядеш,не е истина просто
    ама като разберат една за друга пиши пак ,да погледаме и ние малко сеир

ненаситна работа ... не с 1,не с 2 ми ..чак с 3
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    ахахах как настръхнаха момите тука да не ти пука брат,лъжи ги,върти ги..прави ги на луди като цяло и гледай само да не разбират за съществуването на другата
    На всички с подобно мислене пожелавам поне по една дъщеря.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Е много хубаво, няма що. Съветвайте го как да върти по 3, а после се чудете защо сме такива и онакива и ни обиждайте

Подкрепям мнението на kalpazanka и наистина ще ми е много интересно да разбера всичките дето го насърчавате как ще реагирате един ден ако разберете, че някое подобно келешче ги прави тия номера на дъщеря ви
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Как им го казаа ..

Цитирай Първоначално написано от assd
    четворка белот
    Texas Hold'em

Град
    гр.Русе
    Малейй...три си е доста сериозна бройка,найстина!Ама не ти ли идва малко множко?ии малко нахално??по-добре избери с коя да бъдеш вместо да нараняваш момичетата само..
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

XAXAX

незнам обаче приличаш на голям играч...ще си разиграваш 3 момичето...ее казаха ти го по горе-лиши света от присъствието си

Голям фен Аватара на xinfamous
    Недей ги слуша тия изгъзици брат..всяка се смята за уникална и много ценна,а истината е че 1 на 15-20 наистина си струва чувствата и усилията ти! Върти и 5 ако можеш!
    Can It All Be So Simple ?

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Лъжи ги...

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Хахахах, искаш си харем, а? Дано да разберат и трите, че да си го получиш тройно. Е, ако успееш де, няма гаранция след като питаш във форум ....
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от quexxe
    Приятелчета, не че повишавам тон, но бихте ли престанали постоянно да критикувате жената, женската природа и изобщо цялата ни същност?! Нали сте "мъже", дръжте се достойно, нали си приписвате чест? Колко ли момичета на ден посещават този форум, а във всеки коментар: "жената няма мозък" или "жената е създадена за...". Е, не се ли усещате? Най - трагичното е, че "machoka", който се пада администратор си сложил подобен подпис. Направо е трагично нивото ви на възпитание и сдържаност. И го казвам съвсем свободно, не толкова с цел "разпра", колкото с цел "вземане на забележка".
    Истината боли, знам. А цитираната мисъл си заслужава да бъде татуирана на всяко женско тяло.

Авторе, трябва да си мноооого добър лъжец, щото иначе ще влезеш в големите драми. Според мен ш'ти писне по някое време и ще разкараш 1 или 2.
    Welcome to the Jungle...

аман от идиоти като теб

Добре, че всичките вие, мъже, сте излезли от една п*тка
    Не че не сте лееекичко смешни с теориите ви за достойнство и етц., когато всъщност сте контролирани от едните его и комплекси Добре че.

И как няма да си играем с вас, когато се водите по тия правила.
    ТъмнияТамплиер бива да е толкова дразнещ, но това последното просто няма мярка.

И така светът няма да се свърши - винаги ще има адски много "оправдан" цинизъм и игрички. И така до края. Но каквото повикало, такова се обадило.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

jghgh, разочароваш ме. Очаквах по-силна психоаналитична изява.

Мъжете поне имат някакъв контрол над емоциите си. А в търсенето на нелепото клише "принца на белия кон" вие се наигравате стабилно (и количествено, и качествено). И после се почва един плач пред приятелки и в нета, едни тежки драми в стил "искам светът да разбере че страдам" (като че ли на някой му пука), въобще сеира е на ниво. Така ще е, докато търсите единствения и неповторим. Добре, че някои все пак се осъзнават.

Кой с кого си играе е въпрос на характер и опит, не на пол. Като пораснеш, ще го разбереш.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    jghgh, разочароваш ме. Очаквах по-силна психоаналитична изява.

Кой с кого си играе е въпрос на характер и опит, не на пол. Като пораснеш, ще го разбереш.
    Ох, айде не ми говори по тоя начин, защото отдааавна съм разбрала че игрите не зависят от пола Просто ми е леко смешно, че жените после в някаква степен са ви виновни, а вие самите си играете с тях?

Мнението ми не е психоанализа. Запознат ли си с психоанализата?

Не смятам да влизам в обобщаващи спорове кой какъв е, защото за разлика от теб не слагам под общ знаменател хората или поне се опитвам. И не се гордея с цинизма си, все едно съм открила Америка и едва ли не съм "на ти" със "законите на живота". Точно тея надъханите дето обясняват теориите за "по-силния", рядко са каквито и да е лидери в живота. Разбира се, не те познавам, но изтъкването ти на невероятен познавач ме кара да се замислям какво ли ти се е случвало преди, за да имаш такава агресивна позиция.

Само ще кажа, че това, което мислиш за най-силен коз на мъжете, според мен е най-слабото им/ви място - контролът на чувствата. Вътрешно сте сълзливи путки, ако не повече от момичетата.
    Надявам се и ти да си от онези мъже, които точно това нещо го осъзнаят след време и ще се освободят от тази слабост и ще станат по-освободени, отворени и даващи, а не играещи си на "кой кого ще прецака"

Сега да не почна да цитирам нелепи обяснения за това какво е да си мъж и как било проява слабост да признаеш истината, въпреки че не ти изнася, а е по-добре да си измисляш. Точно това било "мъжко". За мен пък е слабост да се подчиняваш на егото/комплексите си. Някои мъже се подчиняват на абсурдни "норми" и "еталони" за мъжественост, като почнем от това дали да се изневерява, през това да въртиш повече жени, когато имаш тая възможност (напр. защото приятелите ти ще ти се подиграват ако си верен), да си измисляш завоевания, да не показваш чувства и много още други.

Не искам да засегна АБСОЛЮТНО никого!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

На мен ми е забавно едно - на потребителките тук като ви свършат аргументите и почвате с персонализираните нападки и вменяването на комплекси. Калпазанката го прави редовно, сега и ти.

Специално на мен никой не ми е виновен, просто цитирам глупостта на доста от представителките на нежния пол, което дразни някои от вас, понеже е истина. Затова и почвате с нападките. Да не би пък някоя от вас да се разпознава в цитирания от мен модел?

Супер забавно ми е и как чрез разни феминизми, еманципации и тем подобни bullshits си внушавате как сте водещия пол и едва ли не контролирате мъжете. В същото време не пропускате да се изкарате вечните жертви във всяка ситуация. Нямате идея колко жалко изглежда...

Не си знаете място, ей това ви е проблема. И именно заради комплекса за малоценност и недооцененост редовно се захващате с неща, които не са ви по силите.

Да не говорим, че от толкова манипулации и лъжи е трудно да се разбере кога говорите истината.

Позицията ми е цинична, но не и агресивна. Бъдете си такива, това е ваше право. Просто не натоварвайте другите с глупостите си.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си