.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Монетата винаги има 2 страни. В живота е по същия начин.

Що се отнася до автора, половината от коментиралите девойки въобще не разбраха кво ви пита. Глупави и предубедени сте и нямате стил на спорене. На въпроса "как" не се отговаря с "ти си еди си какъв".
    Welcome to the Jungle...

Не виждам никакъв смисъл да споря с теб, затова изтрих предното си мнение. Мисля, че спорът е безплоден.
    Колкото си прав, толкова и грешиш.
    И ако смяташ да оправдаваш всеки гад "с чуждата глупост", не забравяй, че хората имат чувства. Има възползване, да. Но ако ти си зает да виждаш единствено как другите са тъпи или "са го позволили" и всякакви такива други ограничаващи човека теории за "правото на по-силния", прав ти път.

Заради подобни простотии човечеството не расте, а стои на едно и също дередже от векове и няма и да прогресира. От липса на какъвто и да е хуманизъм.

И изобщо няма да се отметна от думите си вие колко пък сте смешни в многобройните ви прояви на "мъже" и вечните оплаквания какви са жените, що са, и колко са тъпи, етц. Много по-жалко е! Аз поне се опитвам да видя и отвъд "клишето".Иначе е лесно да се дават оценчици - както на жените, така и на мъжете - всеки с неговите кусури. Всеки в ролята на жертва. Всеки в ролята на победител. Нещата са двустранни.

Не желая да се превръщам в човек, който категоризира непрекъснато, въпреки че си го позволих в темата. По-скоро искам да съм различна и съжалявам, че се впуснах в този безплоден спор - дай си ми куклите, а ти парцалките. Играем си на обидени. И не, не е лична нападка срещу теб, но си личи, че си бил разочарован от жени и сега си големият мъжкар, разбирач и познавач. Иначе просто нямаше да говориш за толкова колко сте аджеба велики, а ние прости и етц., и как ни идвал акъла на 40+ години. Защото както има мухли, напъъълно ще се съглася, така е пълно с пишкодръпковци с комплекси, които правят сума ти поразии и после все "добрите" го отнасят. Never ending cycle.

Щастливо съществуване на обобщения и категоризации.
    Аз напълно разбирам защо непрекъснато те провокирам - дразни те, че звуча малко като мъжемразка, но осъзнавам този си проблем и работя над него. Може би затова ТИ ме дразниш с твоето плюене на жените във всяка тема.

И не виждам какво има да подкрепяме човек като автора. Некоректно е от негова страна.

едит: И ти си редактираш м ненията, обаче. Видях какво беше написал, но пък се радвам, че си го махнал.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Некоректно е спрямо 3-те девойки, но той ще си понесе както позитивите, така и негативите. С "ти си еди си какъв" не променяме нищо. Затова и когато критикувам, винаги се стремя да предложа алтернатива. В случая с нежния пол алтернативата се нарича житейски опит и трезва преценка. Тея 2 неща обикновено убягват.

Разочарован съм от глупостта, във всичките й форми. Разбирач съм на база житейски опит и размисли. Но не се броя за специалист в областта. 100% ще се намери някоя, която да успее да ме изненада. Мъжкар съм доколкото е необходимо.

И мен са ме набеждавали за женомразец споко. Хората разсъждават дребнаво и не обичат да им сочиш грешките, такива са си.

Толкова по темата.

P.S. Редактирах го, защото го прочете. Не държа да става общо достояние.
    Welcome to the Jungle...

Чудя се какво им става на мъжете напоследък.. тотално са изтрещели и оглупели.. Дано и трите да разберат и да те видя тогава как ще ги въртиш. Не разбирам що за човек трябва да си, че да ти доставя удоволствие да лъжеш и да се забавляваш на чужд гръб!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Ебати шейха

то на човек една му стига да го побърка, ти три искаш...нема останеш жив после.

Не ти трябва, човече. Краката на лъжата са къси.

1во няма да успееш
    2ро трябва да си много безскрупулно копеле
    3то пробвай, не вярвам да останеш очарован от резултата
    4то много по мъжко е не да се превръщаш в к*рва, а да намериш 1 момиче, което си струва и те прави щастлив
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    От трите стола на земята

Избираш едната или оставяш и трите ?!
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

като си с едната изневеряваш на другите две....а връзка с изневери не е връзка.... научи се да лъжеш :P

Гръмни се
    Малък град,големи филми ....

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Как мразя такива като тебе .. Земи се гръмни и спри да разиграваш момичетата

Ах, добре, че не знаеш какво искаш да постигнеш, че ако ти се случи, горко ти.

Да поддържаш връзка...стационарен телефон, ГСМ, фейсбук, и-мейл, АйСиКю...

Супер фен
    фейспалм !

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas

ти да не си арабин-шейх,спокойно моля те 3 на веднъж ..гнусен си.
    Summer (h)

Пробвай,но всичко трябва да е измислено как,кога,къде и те да нямат общи приятели иначе си изгърмял.Иначе това ми харесва много добра идея.Струва ми се малко невъзможно,щото трябва всеки ден да се виждаш с тях.Иначе ако може и да ги еб*ш и трите(не заедно) ти казвам евала.
    The time's for sobieski

" Как да бъда с три жени едновременно" ?!??

А.. Не са ли ти малко 3 ?? :
    You took the sun, the moon and the stars..
    Now I'm walking all alone in the dark.
    You stole my heart..
    GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...

Една невероятна песен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си