Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
jghgh, разочароваш ме. Очаквах по-силна психоаналитична изява.

Кой с кого си играе е въпрос на характер и опит, не на пол. Като пораснеш, ще го разбереш.
Ох, айде не ми говори по тоя начин, защото отдааавна съм разбрала че игрите не зависят от пола Просто ми е леко смешно, че жените после в някаква степен са ви виновни, а вие самите си играете с тях?

Мнението ми не е психоанализа. Запознат ли си с психоанализата?

Не смятам да влизам в обобщаващи спорове кой какъв е, защото за разлика от теб не слагам под общ знаменател хората или поне се опитвам. И не се гордея с цинизма си, все едно съм открила Америка и едва ли не съм "на ти" със "законите на живота". Точно тея надъханите дето обясняват теориите за "по-силния", рядко са каквито и да е лидери в живота. Разбира се, не те познавам, но изтъкването ти на невероятен познавач ме кара да се замислям какво ли ти се е случвало преди, за да имаш такава агресивна позиция.

Само ще кажа, че това, което мислиш за най-силен коз на мъжете, според мен е най-слабото им/ви място - контролът на чувствата. Вътрешно сте сълзливи путки, ако не повече от момичетата.
Надявам се и ти да си от онези мъже, които точно това нещо го осъзнаят след време и ще се освободят от тази слабост и ще станат по-освободени, отворени и даващи, а не играещи си на "кой кого ще прецака"

Сега да не почна да цитирам нелепи обяснения за това какво е да си мъж и как било проява слабост да признаеш истината, въпреки че не ти изнася, а е по-добре да си измисляш. Точно това било "мъжко". За мен пък е слабост да се подчиняваш на егото/комплексите си. Някои мъже се подчиняват на абсурдни "норми" и "еталони" за мъжественост, като почнем от това дали да се изневерява, през това да въртиш повече жени, когато имаш тая възможност (напр. защото приятелите ти ще ти се подиграват ако си верен), да си измисляш завоевания, да не показваш чувства и много още други.

Не искам да засегна АБСОЛЮТНО никого!