На мен ми е забавно едно - на потребителките тук като ви свършат аргументите и почвате с персонализираните нападки и вменяването на комплекси. Калпазанката го прави редовно, сега и ти.
Специално на мен никой не ми е виновен, просто цитирам глупостта на доста от представителките на нежния пол, което дразни някои от вас, понеже е истина. Затова и почвате с нападките. Да не би пък някоя от вас да се разпознава в цитирания от мен модел?
Супер забавно ми е и как чрез разни феминизми, еманципации и тем подобни bullshits си внушавате как сте водещия пол и едва ли не контролирате мъжете. В същото време не пропускате да се изкарате вечните жертви във всяка ситуация. Нямате идея колко жалко изглежда...
Не си знаете място, ей това ви е проблема. И именно заради комплекса за малоценност и недооцененост редовно се захващате с неща, които не са ви по силите.
Да не говорим, че от толкова манипулации и лъжи е трудно да се разбере кога говорите истината.
Позицията ми е цинична, но не и агресивна. Бъдете си такива, това е ваше право. Просто не натоварвайте другите с глупостите си.