.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Все едно чета моята история само че при мен след безбройни скандали,които нямаха никаква причина той ме принуди да се разделя с приятеля си...Това стана преди 3 години и още не съм му го простила.Оттогава бях с още едно момче не знам защо сглупих да му го кажа отново както при теб не се води диалог той си знае неговото момчето не става и до там..сега вече го лъжа.Знам че не трябва,но това е единствения начин за мен да съм с човека,който обичам.Не се отказвай от момчето след време и ти ще съжаляваш като мен,защото това е една от най-глупавите причини двама човека да се разделят.

леле ти съвет от деца си тръгнала да искаш? Отстояваи нещата които обичаш и харесваш.

Мисля, че баща ти, има причина, да не го харесва и иска да те предпази от него ..
    Big or small, lies are lies !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FATALITY
    Мисля, че баща ти, има причина, да не го харесва и иска да те предпази от него ..
    И от какво ще я предпазва?
    Абе хора вие ст ми много интересни..
    Да не мислите,че гаджето ще и навреди?
    Ставате банални вече..с това,''ами той иска да те прдпази''.
    Говорите без да мислите...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Цитирай Първоначално написано от FATALITY
    Абе хора вие ст ми много интересни..
    Да не мислите,че гаджето ще и навреди?
    Ставате банални вече..с това,''ами той иска да те прдпази''.
    Говорите без да мислите...
    мноо си куха.

ако момичетата можехте да видите тва, което виждахме ние и вие щехте да мислите, че си падате разгонени курви.

той баща й да не е паднал от небето..... много ми е интересно на колко си
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Просто е. Един по възрастен човек осъзнава, че когато детето му се намира в тинейджърския период, то е склонно да прави глупости и да не осъзнава това, което върши.
    Ако трябва да бъдем точни от какво иска да я предпази баща и, то могат да бъдат много неща. Ако трябва да ги изброя бих ги наредил така
    1) От секс - включително и всякакви болести предавани по полов път
    2) От всички ненормалници, които съществуват на този свят, и тези които биха навредили на половинката си умишлено.
    Въобще като се замисля, има от какво да я предпазва, не е като да няма.
    Естествено един родител осъзнава, че детето му ще се сблъска с живота един ден и ще претърпи най-различни обрати, но просто не могат да свикнат още с тази мисъл и ще мине известно време докато ти разрешат да правиш това, което искаш.
    Още повече, че и медиите всяват голям страх в родителите с всички тези истории напоследък. Така, че това е едно нормално бащино поведение. Той осъзнава всичко много добре, има много голям опит и съм сигурен, че не иска да ти навреди, а ти мисли доброто. Един ден като станеш родител ще изпиташ и ти същото.
    В крайна сметка ако бях на твое място, въпреки че съм момче, нямаше да скъсам с гаджето си. Въобще не се притеснявай, че като има високо кръвно и някой път като ти се ядоса и ти се скара, му вредиш на здравето.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от modjodjodjo
    Просто е. Един по възрастен човек осъзнава, че когато детето му се намира в тинейджърския период, то е склонно да прави глупости и да не осъзнава това, което върши.
    Ако трябва да бъдем точни от какво иска да я предпази баща и, то могат да бъдат много неща. Ако трябва да ги изброя бих ги наредил така
    1) От секс - включително и всякакви болести предавани по полов път
    2) От всички ненормалници, които съществуват на този свят, и тези които биха навредили на половинката си умишлено.
    Въобще като се замисля, има от какво да я предпазва, не е като да няма.
    Естествено един родител осъзнава, че детето му ще се сблъска с живота един ден и ще претърпи най-различни обрати, но просто не могат да свикнат още с тази мисъл и ще мине известно време докато ти разрешат да правиш това, което искаш.
    Още повече, че и медиите всяват голям страх в родителите с всички тези истории напоследък. Така, че това е едно нормално бащино поведение. Той осъзнава всичко много добре, има много голям опит и съм сигурен, че не иска да ти навреди, а ти мисли доброто. Един ден като станеш родител ще изпиташ и ти същото.
    В крайна сметка ако бях на твое място, въпреки че съм момче, нямаше да скъсам с гаджето си. Въобще не се притеснявай, че като има високо кръвно и някой път като ти се ядоса и ти се скара, му вредиш на здравето.
    Мен НИКОГА НЕ е имало кой да ме предпазва,и да има кой да мисли за мене,винаги съм се оправяла САМА.Може би и за това съм на такова мнение..Свикнала съм да се оправям сама.Да се предпазвам сама.Да си плащам сметките сама...

Град
    София
    Редно е от време на време да се вслушваш в думите на родителите си
    Exorcism !

Мен НИКОГА НЕ е имало кой да ме предпазва,и да има кой да мисли за мене,винаги съм се оправяла САМА.Може би и за това съм на такова мнение..Свикнала съм да се оправям сама.Да се предпазвам сама.Да си плащам сметките сама...
    Как така си свикнала да се оправяш цял живот сама. Родителите ти къде са? Те не ти ли мислят доброто, не са ли ти помагали? Как така, да не си почнала да работиш от 5 годишна възраст, че си си плащала сметките сама. Просто според мен се правиш на много голяма
    п.с. Без лоши чувства, не искам да те обидя по никакъв начин. Просто ми се струва нелепо това което казваш

modjodjodjo, може просто да е била изоставено хлапе, на което не му обръщат много внимание (няма подкрепа), и сега да се дразни, когато вижда че на другите деца семействата им са загрижени за тях, предпазват ги, "лигавят ги" и т.н. Това я кара да се чувства по-зряла, велика и т.н., защото е била заставена да се учи на самостоятелност.
    Това не е лошо качество, но не прави лигльовци тези хора, които си имат загрижени родители.

Аз мисля, че 23 годишен със 17 е абсолютна ненормалщина, но пък ако баща ти е такъв истерик, поговори с майка си тя да говори с него, да го успокои по някакъв начин, за да си проведете нормално разговора.
    Опитай се да чуеш неговите гледни точки, но по някакъв начин се опитай да изложиш и своите.
    Не знам какво да те посъветвам, защото изкарваш баща си пълен изрод и нямам представа дали си честна или не, а ми е ясно, че като си влюбена трудно би се вслушала в нас или в баща си ;]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от modjodjodjo
    Как така си свикнала да се оправяш цял живот сама. Родителите ти къде са? Те не ти ли мислят доброто, не са ли ти помагали? Как така, да не си почнала да работиш от 5 годишна възраст, че си си плащала сметките сама. Просто според мен се правиш на много голяма
    п.с. Без лоши чувства, не искам да те обидя по никакъв начин. Просто ми се струва нелепо това което казваш
    Имам,но баща ми никога не се е интересувал от мене.
    А сега като гледам например вуйчо ми как се държи с братовчедка ми и като сравня моят 'баща' как се е държал с мене ми става някво гадно.И съм свикнала да се оправям сама(:

Родителите ни мислят само добро!.. не пренебрегвай мнението на баща си.. щом не е съгласен значи има нещо което не удобрява..
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Супер фен Аватара на djipsito
    Аре стига бе хора. Тя явно не го пренебрегва мнението на баща й щом пуска тема тук. Всеки нормален родител е загрижен за детето си и му мисли само доброто, много ясно. Ама един родител ТРЯБВА да спре в един момент да нарежда и да командва, за да може детето да се НАУЧИ САМО от грешките си. Те са я учили когато е била малка на това, което трябва и ТРЯБВА да й имат доверие (освен ако тя не го е предала).
    Тя е на 17, след година ще е пълнолетна и мисля, че трябва отсега да почне да им показва, че може да се оправя и без тях (което не значи да пренебрегва всичко, което й казват, просто да им покаже, че може да взима сама решения), за да свикнат с тая мисъл, че птичето отлита от гнездото рано или късно. НЕ МОЖЕ вечно да са й до гъза.
    Той баща й вечно ще се опитва да я предпазва и кой знае кога и дали някога ще удобри който и да е от приятелите й. И тва кво означава, да си седи стара мома ли ?

Към Вампирката, нищо лично, ама не мислиш ли че липсата на баща ти ти играе лоша шега ? И мислиш ли, че ако беше загрижен за теб и се опитваше да те предпази щеше да пишеш теми като "Защо все на мен..". Не знам как по-ясно да ти обесня, че ИМА от какво да я предпази, просто да не прекалява с намесата си..друго щеше да е ако тя беше на 14-15, ама не е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си