.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Бръснене

Hybrid View

Бръснене

Здравейте на 13 съм и имам доста голям мустак и смятам да започна да се бръсна,но искам да попитам дали след като се избръснеш за първи път, кожата се въспалява и ако е така да ми пропоръчате някакъв крем или нещо за успокоение на кожата.

според мен още си много малък да започваш да се бръснеш поне това е мое мнение нека да видим какво ще кажат другите по въпроса

Ми малък,ама като има мустак много ясно,че трябва да го бръсне.Грозно е!

ПТ - Купи си гел за бръснене.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

писах ти лс
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Възрастта няма значение, всеки се развива различно

иначе: експериментирай. на всеки различни продукти му действат. Мен най-обикновен хидратиращ крем ме устройва (Nivea Soft)

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ами слагай гел за бръснене, а след като се избръснеш сложи малко автършейв. Кожата на баща ми е много чувствителна / и мека / и целия се изприщва, ако не сложи автършеив, така, че прави му сметка :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    ами слагай гел за бръснене, а след като се избръснеш сложи малко автършейв. Кожата на баща ми е много чувствителна / и мека / и целия се изприщва, ако не сложи автършеив, така, че прави му сметка :P
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си