- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на бала????
Здравейте на всички!Тая година съм абитуриентка и ще сме в един лъскав хотел (умишлено не споменавам името)и какво мислите за идеята с един съученик след самия бал да си земем стая в същия хотел и да се отдадем на страстите.
прекалено рано го планираш... но пак защо не... have a fun![]()
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
ехх тея лъскави хотели амааа....
Верно то от мерак към съученика ли е или от мерак да сеч**** в лъскав хотелПървоначално написано от BioX
![]()
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Забавлявайте се. Използвайте презерватив, за да не стане фал. Това е от мен...![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
В мойто училище сме по 5 момчета и 25 момичета в клас и момичетата твърдат , че ще има оргия на бала![]()
![]()
![]()
Няма нищо лошо в това, стига да вземете предпазни мерки.
Погрижите ли се да не стане фал - щом имате мерак, си правете секс, никой няма да ви попречи.![]()
Питай него. Защо нас питаш? Ако ти кажем "Недей" ще има ли значение?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мятайте се, няма кво да го мислите.
Welcome to the Jungle...
Ебете се на воля.
Не мога да разбера смисъла на темата. Всмисъл очакваш някой да ти каже браво, страхотна идея или и аз не знам. За пореден път се убеждавам, добре че не влизам редовно в този форум, че темите са все едни и същи и безмислени.
[url=линка]
Ако и двамата го искате не виждам къде е проблема?!?
Захир - нещо, което сме докоснали или видели веднъж и никога повече не можем да забравим, изпълващо мислите ни до такава степен, че ни довежда до лудост.
Бала е 1 път. Изживей го както трябва
Щом си мислиш,че ще си прекараш супер ,направи го (; няма нищо лошо в това!
Ахах.. На мен доста възбуждащо ми звучи.. съученик а/у ;д
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Ъъм само при мисълта да съм с някой съученик ми се обръща всичко.Защо всички си мислят,че ще са супер яки ако се излашкат на бала?А и наистина-ти си прецени,ние ли да решаваме вместо теб?