- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 5
Здравейте момичета,заповядайте в новата тема.
Първа тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=295393
Втора тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...86401584eeca08
Трета тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...326281&start=0
Четвърта тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
![]()
![]()
Здравейте от 2 седмици не съм писала в темите за диетите,тъй като хем имах здравословни проблеми,хем и интернет нямах.та нека да кажа,че през тея 12 дена не съм яла почти нищо и само на вода карам и съм свалила 9кг.Но не е,защото нарочно не съм яла,а щото ми извадиха сливиците и не ям почти нищо,та вече и дрехите ми са големи.Тъй като много исках да сваля тези излишни кг,които сега свалих без усилия,сега ми е хем по леко,хем и ще гледам да ги задържа и като почна да се храня,но в близките 10 дни ще я карам още така,както до сега,после ще направя леко захранване,и оттук нататък няма да се тъпча като преди,за да запазя сваленото.
При вас момичета как са нещатата?![]()
а някакви физически упражнения през тези 12 дни прави ли ?
Съдбата помага на смелите !
Не,само лежах,по цял ден и по цяла нощ,ставах само до тоалетната.
Искам да сваля още 2-3 кг, свалих 1,5 за седмица със лек режим, много вода и движение.
Браво, titinka! Това са доста килограми за кратко време ,, дано да си ги задържиш![]()
А мислите ли, че ако карам 10-12 дни на течности - зелен чай и така нататък ще мога да сваля около 8 килограма - знам , че е НЕЗДРАВОСЛОВНО ! просто ми е наложително![]()
DesSsi,ще свалиш,обаче ако смяташ така да я караш 10 дена по-добре си стой само вкъщи,щото може да ти стане лошо от неядене,аз сега като не мога да ям,като хората и нямам сили да вървя,одеве излезнах с нашите малко да си купя дънки,и кво да ти кажа още в началото на търговския център и вече взех да се задърхвам и да ми се подкосяват краката,като се пребрах сърцето щеше да ми изкочи.Недей чак толкова да се ограничаваш,поне по 1-2 плода хапвай на ден,по насищащи.
DesSsi ах, този 15 септемвриа иначе, възможно е,зеления чай гори калории,но ще си ги върнеш,според мен
Хапвай плодове и зеленчуци.
Момичета,опомнете се това е убийство!
Тоз 15-ти септември е направо събитието на века!
Може да не е много по темата имайки предвид,че го пиша на фона на тежките решения "само на вода и дрън-дрън"....но съм с доста непостоянно тегло. 178 съм висока и тежах 53-55 кг а в момента съм станала 50 и ми личат...демек изглеждам малко мършава като че ли е тъй явно защото тия 3 кг дето съм свалила са били важна част от теглото ми.
Аз съм си свикнала някакъв режим да си спазвам винаги *какво да кажа-обичам да ми е подредено* и обикновенно през деня съм на следния режим...
закуската ми е или 2 сандвича *сирене домати краставички и пушено филе*
обядът е задължително кисло мляко и нещо наготвено като например миш-машрнещо с рибка или някъкво друго месо
вечерята - салатка р готвено или скара
между храненията ям плодове или сусамки![]()
вярно е че съм имала дни в които съм похапвала по-малкор както разни в които повече. Движа се също-скачам на въже, баскетбол като си намеря с кого, упражнения и тн...
Та...ако някой може да ме посъветва...не искам да свалям повече, а да поддържам едно нормално тегло...
И аз нещо това лято много наедрях, но пък хич не мога да се организирам малко да сваля. Та, знам, че вие момичета сте много точни, затова мисля да се присъединя към вас, защото знам, че с подркепа нещата стават по- лесно. Искам малко повече килца да сваля, че съм станалаааа... направо ми е мъка да кажа.. Затова от днес и аз се присъединявам към вас. Надявам се да ме приемете добре, та да слабеем заедно.
![]()
мацки това пиене само на вода и чай се прави за прочистване от токсини .не си правете експерименти с тялото и организма ви ,хапваите по малко и здравословни храни и мн упражнения с това аз свалих 10 кг. за месец и половина
1 захарта я заменяте с плодове,захарно цвекло и мед
2 хляба -или го изкл от менюто си или преминавате на пълнозърнест
3 1 или 2 в седмицата само на вода и чай неподсладен
4 спорт
5 пърженото го заменяте с печено,варено,на пара
след това не злоупотребяваите с храната и не се връщаите към стария начин на хранене
[/url][/list][/list][/code][/quote]
love is gone!
ии аз трябва да си върна предишното тегло като сваля 10 кг, но тва ще е за около 4 месеца някъде сега съм 163 и тежа 55, а искам отново да бъда 45![]()
Не знам каква ти е фигурата и т.н. , но смятам, че едно 50 кг ще са ти идеални, но ти си знаеш най-добре.Първоначално написано от ri41
Аз искам да отслабна още 1-2 килца ама ще е малко по нататък, че нещо музата ми се губи напоследък-![]()
пълнея в ханша и бедрата, корема и ръцете и само 5 кила като кача и се обезформям, 45 бях идеална и не чак клечка
ri41 и аз пълнея мн в ханша и бедрата, корема и ръцете ,ама с диетка и упражнения главно коремни преси ,гирички и странични махове си пооправих тялотоПървоначално написано от ri41
сега едни 5-6 килца ме дразнят ама и с тях ще се справя![]()
:P
love is gone!
Аз сега само да се възстановя от операцията,да започна да си ям всичко и нормално,и ще ям следното всеки ден,за да си задържа сваленото от сега.
Закуска-филия пълнозърнест хляб със сирене или кашкавал(ще ги редувам).
Междинно-ябълка или някакъв друг плод
Обяд-салата домати краставици,и като дойде време ще ги заменя със зеле.
Следобед-или плод или зеленчук
Вечеря-квото мама сготви,но ще отбягвам пърженото,панираното и мазното
Преди време с този режим бях свалила 13кг,като всеки ден ядях едно и също,само вечерята ми беше различна.![]()
1 Защо не размениш местата на обяда и вечерята.. ? по дбре готвеното да ти е на обяд и вечерта нещо леко като салатката ти или нещо др там
2 не е особено полезно толкова еднообразна храна.
съвсем спокойно може да заменяш някой ден закуските с чаша прясно мляко, овесени ядки, кисело мляко и т.н
Прясно мляко не мога да пия,особенно на гладно,щото стомаха ми се дразни от него.Пък и тоя режим ми го даде една лекарка при която ходих,за да сваля кг.
еми не знам, както си прецениш.
аз нито бих издържала на такава еднообразна храна, нито бих си тормозила организма..тва секи ден салати и филии.. ще ми писнат на 1вата седмица
О аз за салати умирам,много обичам,особено домати и краставици и сирене![]()
и за колко време беше свалила 13 кг