.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Болки...

Болки...

Момиче съм и имам проблем: след 5-10 минути секс изпитвам болка, нещо като протриване като се има предвид, че не правим секс толкова често. Доста неприятно се получава след цялата нагласа... както и да е, ако някой е имал подобни проблеми или предполага на какво може да се дължи моля да помага
    За инфо: правим секс от близо година, както споменах - не често ( този проблем е една от причините), ползваме презервативи, но не мисля че това отдава значение.
    п.п.
    Няма начин просто да отида на гинеколог, вариантът отпада.

Защо пък да не отидеш на гинеколог, не хапят...
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Град
    Варна
    Не си достатъчно влажна - малко повече любовна игра, експериментирайте... вземете си лубрикант. А ако това не помогне и не се чувстваш добре се консултирай с лекар
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

От презерватива е, или не ас подходящи, или си алергична, или не се навлажняваш достатъчно... С бившото имахме тоя проблем, но започнахме без презерватив и после беше всичко наред. Не ти препоръчвам без, просто опитаи други презервативи... Имаш ли бяло течение?

Ами винаги ползваме DUREX... Не знам за по-подходящи. Колкото до бялото течение - имам да, за него ходих на гинеколог, прави ми изследвания и се оказа, че нямам проблем, било хормонално

Супер фен
    Град
    София
    Миии... пробвайте с лубрикант или предварителна любовна игра...
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

С бялото ти течение е свързано- ход на гениколог и му кажи точно как стоят нещата, ще ти изпишат хапчета за пиене и едни други капсули които се поставят вечер докато спиш в вагината... около месец няма да правиш сеь, ама ще се оправиш, колкото по рано толкова по добре, но определено ходи на гениколог

Както казах преди малко в една подобна тема: и при мене беше така в началото, пробвала съм всичко явно просто си е така, по-нататък дискомфорта изчезва и остава само удоволствието, но пак може да се случи някой път да се чувстваш така. Но няма страшно според мен. Обикновено ако е гинекологичен проблем мисля че би трябвало да има и нбякакви други признаци( ранички, сърбеж или нещо друго), но ако някой знае по-добре може да ти каже. Според мен няма повод за притеснение просто трябва да мине време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си