.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Супер фен Аватара на Me4encety
    Бих мъ намекнала нещо,но НЕ и да казвам очевидното(или пък неочевидното ) Според мен е много по естствено момчето да направи първата крачка,а пък ако е от по срамежливите може да се наложи да се правят по явни намеци.Ако не направи нищо....Има много "риба в морето"

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Принципно не ама зависи. Вероятно ще намекна/покажа, че го харесвам.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Принципно не ама зависи. Вероятно ще намекна/покажа, че го харесвам.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от lunichkataaa
    Не,аз съм на мнение,че момчето трябва да направи първата крачка. На някой може и да му се струва тъпо, но аз така мисля.
    *сън*

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Когато имам симпатии,ги показвам.Винаги се опитавам нещата да стават без думи,а с действия.
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Аз пък, ако не да му кажа, поне бих му намекнала, защото в днешно време момчетата не стига, че са по-малко от момчиетата, ами са и по-притеснителни често пъти и както много хора казаха преди мен - ако трябва тях да чакаме, ще си останем само с чакането. А ако момчето си заслужава, защо да не действаме първи? Може пък и да се получи нещо

Супер фен Аватара на montana6
    Аз, като момче, ще кажа, че не си падам по намеци, щото невинаги мога да преценя кво точно иска момичето. Имах спор с последната ми приятелка относно това. Все нещо не беше доволна и като я питам що, тя ми се ядосваше, че не съм бил разчитал правилно сигналите й...

Не мога да разбера що трябва да се поддържа няква изкуствена потайност. Бъдете по-открити! Какво като сте момичета? Тва нищо не значи. Супер са ми смешни закостенелите разбирания, че като си момиче трябва да чакаш другия да направи първата крачка. Някаква от първата страница пък съжалявала, че не е момче заради това. Няма да станете за смях дори и да ви отрежат след това, спокойно. Ако нещо такова ви понижи самочувствието, то значи и без това е било изкуствено.

Ако харесвам някое момиче, как да разбера, че и тя изпитва същите чувства, като с нищо не ми го показва? И не искам да чувам пак простотии, че сте показвали, просто не съм виждал. Съжалявам, не съм телепат. Почвам да се чудя, симпатичен ли съм й въобще, или не я интересувам. Ми тъпо е...

Надали има човек, който обича да му е мъгла и да си играе на догадки. Така че не поставяйте и другите в такова положение и по-смело.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от montana6
    Надали има човек, който обича да му е мъгла и да си играе на догадки. Така че не поставяйте и другите в такова положение и по-смело.
    Леле колко жестоко сгреши тука... Точно това прави играта преди тръгването [мн грозна дума] така интересна.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на montana6
    То игра, хубаво, ама трябва да си има някви граници. Не е задължително винаги да има игра, всичко си зависи от ситуацията. Ако виждаш, че на другия му се "играе" и му е весело, добре, ама като виждаш, че се затормозява, няма смисъл.

ЕДИТ: Освен това мисля, че тея "игрички" вече са присъщи на по-големите и по-опитните, които по-лесно ше си разчитат сигналите. Как някво момче на 15-16, например, ше успее да разбере намеците? Ясно ми е, че е по-интересно с тях и е част от заигравката, но мисълта ми е, че при тях има шанс този отсреща да не разбере точно намека. Тоест, този, който дава сигнала, трябва да е наясно, че той може да не бъде разчетен. Има си и риск в такива положения. Точно затова считам за излишно оплакването от доста момичета на тая тема.

Град
    Казанлък
    ами чесно да ви кажа бих признал на момичето което харесвам но преди да го направя бих я опознал малко и само ако съм сигурен че може би имам някакъв шанс бих и казал иначе не

Буквално вчера си признах за 1ви път пред момче... НИКОГА повече няма да го направя.. Това според мен е унижение попринцип, но нямах друг избор..
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Тези неща не се казват.Освен в детската градина де...
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

е не със думи ,то по поведението си се разкрива така че с да, но не буквално с думи, a ясно и недвусмислено с поведението си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си