.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Поредната тема...но ми е спешно...

Аз съм с светло кестенява коса по принцип,направих си кичури(руси) след това си сложих руса боя и почти бях добила цвета които исках.Вчера ходих на фризиор да се боядисвам пак и сега косата ми е тъмно кафява а аз не съм искала такъв цвят..... фризиорката ми каза само че е объркала боята въобще не ми харесва така... Моля ако някои знае как да го махна без да я обезцветявам ,защото е вредно да пише

Супер фен
    Град
    София
    Емиии... Чакаш да се свали боята и после слагаш русата боя наново! :P
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Да обърка боята - трябва да я уволнят!!!

ПТ Потърпи с такава коса, докато падне малко, че иначе ужасно ще си увредиш косата...

ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da sum q ubila ve4e tupata friziorka:X izchakai malko zashtoto ne e hubavo da se boqdivash mn chesto pone dve sedmici da minat i togavapojelavam ti uspeh

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от alizi
    ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da sum q ubila ve4e tupata friziorka:X izchakai malko zashtoto ne e hubavo da se boqdivash mn chesto pone dve sedmici da minat i togavapojelavam ti uspeh
    А ако аз бях на твое място щях да пиша на кирилица.
    По темата: чакаш. Ще я изгориш много, ако сега се направиш наново.
    пп: Прави и маски, за да я подхраниш.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    С измиванията боята ще падне малко.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Емиии... Чакаш да се свали боята и после слагаш русата боя наново! :P
    На същото мнение съм!

Повярваите ми исках да я убияяя... А само с отмиване дали ще падне ? Защото ако не падне руса боя няма да ми хване на този тъмен цвят.....

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Всяка боя, освен русото се отмива, но няма да стане с 3-4 измивания някаква коренна промяна...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

За русата боя знам че не се измива,а с тъмна коса никога не съм била и за това питах.Казваш че няма да падне от 3-4 измивания,а поне до месец дали ще падне ?

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...6fb9616c2db024 <- Пробвай тази тема.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Благодаря на всички за вниманието и за съветите...ще реша какво да правя...

тъмна боя в/у светла основа се отмива лесно, до колкото знам

Цитирай Първоначално написано от ri41
    тъмна боя в/у светла основа се отмива лесно, до колкото знам
    Дано си права.....

Фен
    Град
    Sofiq
    да лесно се отмива... ами аз имам подобен на твоя проблем .. аз съм руса нали обаче още ми се личат кичурите ии съм малко на петна ама се надявам с боядисванията да се оправя.. аа според мене ти тряа да поизчакаш 2 седмици поне да видиш колко се е отмило и ако е достатъчнно да пробваш направо с руса боя или с гарниер Е0 аа ако не се е отмило толкова мини с блондор.. но те предупреждавам че ако не ти е достатучно издържлива ще ти изгорят краищата така че просто след 1 2 седмици ти си прецени какво да направиш успех

Да ще изчакам,косата ми не е много здрава и не искам да я изтормозя.......гарниер Е0 може ли да кажеш нещо повече за него?

Фен
    Град
    Sofiq
    ами в интерес на истината и аз немога много да ти кажа освен че се води изрусител ноо не е блондор абее между боя и блондор.. ама повече боя :Д ама и аз как го обесних.. според мене това можеш да направиш и аз др-та седмица ще го използвам и ще пиша все пак какъв е бил и резултата при мен и ако искаш и ти го ползвай .. но да ти кажа чее със сиг нема да е баш руса и това което искаш но ще е добро начало

С сигурност няма да стане хубаво русо...но да се надявам че наистина ще е добро начало аз така или иначе ще изчакам 1 - 2 седмици...така че мотя те пиши да кажеш как е подеиствало при теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си