- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- прилошаване без видима причина
Първо, не се притеснявай, не е страшно !![]()
Второ, аз бях (и все още съм) ама точно като тебе. Постоянно ми беше лошо, виеше ми се свят, не знаех къде съм. Случи се за пръв път миналото лято, като разбрах, че нашите ще се развеждат. - С една дума, напълно вероятно е да е на психическа основа. Цяла година ходих на психолози, лекари, диетолози и лека полека се оправих. Трябваше обаче да се блъскам с хапчета и какво ли не, понеже аз и панически атаки имах, като си мислех че ше ми стане лошо и няма да мога да се прибера... Абе много тежко време беше, към 2 месеца не съм ходила на училище, щях да повтарям и т.н.
Но ще ти дам един съвет от личен опит: като ти стане пак лошо, си стисни средния пръст на едната рука, която искаш, колкото сила имаш. Не знам защо и как, но много помага. Също така се опитай да се абстрахираш максимално от това, за което си мислиш (страха), като примерно вземеш един молив и започваш да го разглеждаш от всички страни. Или пък да се загледаш в нещо. Целта е да не мислиш за болката/дискомфорта, защото така още по-зле ти става.
Надявам се, съм помогнала. Ако имаш въпрос или нещо друго, пиши на ЛС.![]()
Успех !!!![]()
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.