На мен също ми е много ниско кръвното. Аз съм на 21 и преди 1, 2 години някъде имах припадъци с гърчове. Бях легнала да поспя, че се чувствах много унила и по едно време ми звъннаха на вратата. Станах да отворя и видях един познат.Поговорихме малко и като на сън отидох да седна на стълбите.Тогава явно съм припаднала и го питах защо ме е бутнал.. И като се свестих му видях ужасената физиономия. Вика,че съм припаднала докато ми е говорел и съм си ударила главата в стената..Както и да е мина време отидох на лекар и ми казаха, че нищо ми няма.Почнах да пия поне витамини (рибено масло-витамин А-той е за апетита, витамин В и вит С), гледах да се храня по-здравословно и колкото се може по-често. Изградих си един вид режим.Отбягвах да излизам от нас гладна, но не и да се натъпча.И един ден трябваше да ходя на преглед при лекарката.Станах сутринта оправих се и отидох. Почна сестрата да ми мери кръвното- викна лекарката да види какво показва апарата.Сестрата вика: -Оле не ти ли е лошо седни, дишай дълбоко! Викам нищо ми няма аз всяка сутрин съм така преди да пия кафе. Та кръвното ми беше 80 на 60. Тогава ми предписаха едно лекарство с думите, че ако не го пия ще колабирам някъде с това кръвно.Лекарството се казваше Вивотон към 15 лева беше.Предписа ми го по 15 капки, разтворени в малко вода 3 пъти на ден. Купих ги, пиех ги и се оправих. Затова ако можеш питай твоята лекарка за това лекарство.Все пак на мен ми го е изписала индивидуално, но нищо не се знае.Може и да ти помогне! Успех