.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

За Феновете На Брити Спиърс !!!

Новият и албум се казва "FEMME FATALE" и излиза на 15.03.2011

Хубава новина, дано да е поне колкото Circus добър, а той си беше наистина добър.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Хубава новина, дано да е поне колкото Circus добър, а той си беше наистина добър.

Добър или изкопиран ...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Не знам изкопиран ли е бил, но ми хареса. Не съм чак толкова голям неин фен, че да се обидя, ако почне да изкопирва други
    Audio ergo sum

Град
    Бургас
    Е не го казах с цел да обидя някой Просто найстина този албум ми направи голяма впечатление с доста ''еднаквите'' неща с останалите звезди
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Ти Си Зле

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath

Добър или изкопиран ...
    Ти Си Фенка На Агилера.От Това Със Сигорност Следва ,Че Не Харесваш Бритни...

Би ли Ми Казала Кое По-Точно Е Изкопирано В Албума????
    Слушал Съм Много Ама Много Певци И Според Мен Албума Не Прилича На Никой Друг?

Град
    Бургас
    Mога да ти кажа,че Кристина няма нищо общо с това,че не харесвам Бритни. Нея не я харесвах още когато стана известна...за копирането..не,че нещо ама клипа на Агилера Hurt и клипа на Britney Circus имат доста прилики.Да не говорим,че турнето на Кристина през 2006 беше направено като цирк,а след една година турнето на Бритни какво беше ? Същото...турне като цирк...

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Mога да ти кажа,че Кристина няма нищо общо с това,че не харесвам Бритни. Нея не я харесвах още когато стана известна...за копирането..не,че нещо ама клипа на Агилера Hurt и клипа на Britney Circus имат доста прилики.Да не говорим,че турнето на Кристина през 2006 беше направено като цирк,а след една година турнето на Бритни какво беше ? Същото...турне като цирк...
    Уфффф Цирка е класика.Кристина не е първия изпълнител,направил албум,клип или турне като цирк.Освен това в двата клипа темата за цирка е разгледана по съвсем различен начин!

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Leave britney alone RIGHT NOW !!! ;(
    ваУ рокс
    Grell

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си