- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е?
Нормално ли е при всеки полов акт в началото (първите 2-3 вкарвания) да ме боли?
Ако е от значение имам 1 постоянен партньор, правим го от 3 месеца и той ми беше първи....
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
да те боли определено не е нормално, но е често срещано... пречините могат да бъдат всякакви, недостатъчно си възбудена, прекалено голям размер на пениса, колко пъти си го правила, даже има случей в които е възможно да си девствена все още,,, ти самата трябва да разбереш от какво е...
Ако не си достатъчно възбудена си е нормално.А и дори и тогава понякога си има болка.Аз първите няколко месеца чувствах дискомфорт или някаква болка така че не се притеснвай напълно нормално си е![]()
За почти 3 години практика, колкото и да съм възбудена, винаги ме боли в началотоЯвно е нормално.
Не си достатъчно възбудена или овлажнена. Възможно е също ако тласъците му са по-дълбоки и резки или позата позволява по-дълбоко проникване.
Стой повече в мисионерската. Така не влиза толкова надълбоко. Аз водя от 6 години горе долу редовен полов живот и пак понякога ме боли.
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
ние винаги в началото сме в мисионерската ии точно тогава боли... после не
![]()
K.
![]()
![]()
Мен пък така най не ме боли. Гледай краката ти да са по- надолу. Колкото по нависоко ги дигаш или ги приближаваш до теб - така влиза по-надълбоко... Пробвай и да си говорите с него кое повече те възбужда... И не се притеснявай за това - с времето ще изчезне този проблемПървоначално написано от DiDiChKa
![]()
По-добре да си тясна... отколкото "разпрана" отдолуПървоначално написано от angel_spirit
Тва е нещо с което можем да се гордеем
Да,нормално е.И аз съм така ,независимо от колко време правя секс болката си остава.
Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
Night is my daay .. [!]
Стар ник osichKa19
Ми просто отначало го давайте по-бавно..просто е.
Can It All Be So Simple ?
На същото мнение съм.Първоначално написано от xinfamous
Не зависи от възбудата.И мен в началото всеки път ме боли така,но след 1-2 мин минава това е точно заради това че сме по-тесни,но така и за момчето е по-голямо удоволствие![]()
И като те боли първите 2-3 вкарвания което е не повече от 5 секунди реши да направиш тема ли![]()
Много сте се разлигавили баси![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Първоначално написано от Melanie
![]()
![]()
да... проблем ли има?Първоначално написано от TheManTheLegend
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Това
+ малко орални ласки като заигравка преди секса.Първоначално написано от xinfamous
И аз съм на това мнение ..Първоначално написано от Ronnan
:P
По-притеснително ше е, ако не те боли дори и в началото.
Аз имах една, дето постоянно ревеше, че я боляло по време на целия акт. Беше винаги възбудена и не беше тясна. Все още не съм намерил обяснение. Ти направо курбан прави...
Temet Nosce
벨야카
ами според мен е нормално правиш секс от скоро, а може би си и по-тясна...
Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!
е да ама кой да се сетиПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
омг ......
love is gone!