.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Супер фен
    Град
    София

За момичета... =)

Такааамм... Ще започна направо с въпроса/проблема! Значи искам да ви попитам вие какви превръзки/тампони ползвате? Попринцип аз дотук съм ползвала само превръзки, за тампони не ми се е налагало, пробвах веднъж ама... Не знам, струва ми се неудобна работата с тампоните... Или аз нещо не ги слагам както трябва или нещо друго не е наред. Майка ми ми обясняваше преди време за някакви Мини тампони, които се ползват, когато си девствена и ципата ти не е разкъсана, но така или иначе тях не ги пробвах... И другото, което ми е проблемно са болките преди менструацията, напрегнатите гърди и тн. Някакви предложения как да намаля болките, че вече не се търпи... Мерси предварително
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

тампона не ти е удобен,защото не го слагаш правилно.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Амии превръзки не обичам, но трябва да се сменят от време на време с тампоните, за да се изтича всичко. Доволна съм от тампините на Event normal (едни синички с пеперудка). С тампони ми е много по-удобно, изобщо не го усещам, особено лятото няма какво да спарва. А за болките да ти кажа аз съм с доста големи болки в кръста и си пия Spasmalgon, обаче вече 1 таблетка не ми помага и пия по 2. Напрежението в гърдите не знам за начин, по който да се облекчи..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен
    Град
    Sofiq
    амии мен ме боли много корема по време на цикъл и кръста и пия нурофен.. или инаше още едно.. ии само тези ми помагат

Аз пък тампони не обичам. С превръзки съм. Доволна съм най-много от Always Ultra и Naturella Спортувай, върви, дори когато си в цикъл, но не прекалявай за да нямаш кръвоизлив (така четох в едно списание) .. Изключи от менюто си солта, защото солта те подува, когато си в цикъл и не е комфортно всеки знае
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    За болките не мога да ти препоръчам нищо, но можеш да питаш в аптеката или някой гинеколог. Аз до скоро бях САМО със превръзки. Обаче като разбрах, че тампоните (до 3 капки) могат да се ползват и от девственици... ...веднага ги грабнах. Имах безброй НЕупешни опити и стотици похабени напразно тампони, но както и да е. По едно време му олучих цаката и оттогава съм с тампони. За удобство да не говорим...къде, къде са по-удобни от превръзките. Комфорт ------> на 6! Няма изпотяване, няма го гадното усещане на това как ти капе. Просто един тампон е с ужасно много предимства! Ако все още си навита си вземи на O.b 2 капки. Те стават спецуално за девствени момицета и много лесно се пъхат и изкарват. Вътре в опаковката има много информация, която е написана на едно листче. Надявам се да съм била полезна!

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Aпф.. за да не правя нова тема , ще питам тук: колко е нормално да ти закъснее (някои казват , 1седмица , 1месец, 3месеца) , че колко точно

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Оуейс и Натурела и Евърбел и..Паломита :Д за превръзки всички ми харесват май Но рядко ги ползвам...по принцип си взимам от обикновените нощни...най-спокойна съм с тях.Тампони ползвам -Евент. За болките Но-шпа

Guest
    ами аз ползвам превръзки не тампони..но и превръзки ползвам рядко

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    ??????????

Мега фен Аватара на Sisito941
    Аз ползвам обикновени превръзки.
    А за болките пия Бусколизин..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    Aпф.. за да не правя нова тема , ще питам тук: колко е нормално да ти закъснее (някои казват , 1седмица , 1месец, 3месеца) , че колко точно
    През първите 3 години от както е дошъл цикъла, при някои момичета е доста нередовен.. Може примерно да те прескочи месец, два, а на една приятелка и беше дошло два пъти за един месец. Всичко е въпрос на хормони. По принцип, ако е много нередовен е добре да се посъветваш със специалист.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Град
    Ямбол ;}
    Мерси за отговора

Мега фен Аватара на mynichka
    Доволна съм от превръзките на Евърбел и от тампоните на Паломита. Не си сложила правилно тампона сигурно, щом не ти е било удобно. За болките пия Но-шпа
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен
    Град
    София
    Мерси за точните отговори, много ми помогнахте! Иначе мен ме боли корема, в кръста досега не ме е удряло, слава-богу, че то май само там не ме боли докато съм в цикъл... Иначе ще пробвам пак да видя дали не правя някой гаф с тампоните, иначе като бях малка (на 12 някъде) тогава ми дойде за пръв път и като чух за тампони ме беше хванало шубето дали връвта не може да се скъса и някакви такива глупости, дори сънувах кошмари по едно време... А по-нататък просто забравях за тях и ползвах само превръзки! А относно болките - гадното е, че съм много чувствителна, така да се каже и просто цялостно ми е някакви скапано, пък и само болката ми липсва тогава...

П.П. - относно закъсняването, имах една приятелка, на която и закъсня с 4-5 месеца... После и дойде няколко пъти в 1 месец...
    Женско съм!
    ^^

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от andreaaaaa
    ??????????
    Кво очакваш, тя сигурно е специална и или не й идва, или просто няма нужда да ползва нищо, щото нейната кръв не цапа

С превръзки съм, все още не съм схванала цаката на тампона Обаче за това "как ти капе" - отвратително е просто...
    За болките - яж много грейпфрут първите два дена. И пий много силен чай от мента (ако е на пакетчета, буташ 2-3 в 300 мл вода). Вълшебни са

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    ??????????
    Кво очакваш, тя сигурно е специална и или не й идва, или просто няма нужда да ползва нищо, щото нейната кръв не цапа

С превръзки съм, все още не съм схванала цаката на тампона Обаче за това "как ти капе" - отвратително е просто...
    За болките - яж много грейпфрут първите два дена. И пий много силен чай от мента (ако е на пакетчета, буташ 2-3 в 300 мл вода). Вълшебни са
    Мерси! А да попитам - става ли с някакъв друг плод, че пък точно грейпфрута... не винаги се намира, а и не ми е от най-любимите плодове, така де се каже
    Женско съм!
    ^^

anonymous708973
    Guest
    По принцип цитрусовите помагат. Аз винаги се оправям с грейпфрут. Портокалите и мандарините са сладки, но мисля, че можеш да си изстискаш малко лимон в чаша вода и да го изпиеш, пак би трябвало да ти помогне

Guest
    ??????????

abeeee ей тъпата и грозната ще спреш ли да спамиш и се занимаваш с мен ?????????????? под мен си
    По нахално..ГРОЗНО и досадно същество от теб в форума НЯМА ! Как може да има такива хора виж се на кво приличаш първо..би трябвапо сама да прецениш че си НЕ нужна ... боклуците да си знаят мястото!!
    айде

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Който има проблеми със слагането на тампоните да пробва за начало тея с апликатора...преди съм използвала едни Тампакс мисля се казваха...така ще разберете как точно трябва да се усеща тампона и ще свикнете да ги слагате правилно, защото на опаковките пише, че ако усещате тампона, то той не е поставен правилно.

Иначе за мен използвам превръзки и тампони...за превръзки предпочитам Либрес или евентуално Евърбел...тампони Ивент...хапчета не пия, нищо най-често не ме боли...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Град
    София
    Мерси за всички отговори Бяхте много точни и компетенти и ми помогнахте много!
    Женско съм!
    ^^

Град
    Ямбол ;}
    ??????????

abeeee ей тъпата и грозната ще спреш ли да спамиш и се занимаваш с мен ?????????????? под мен си
    По нахално..ГРОЗНО и досадно същество от теб в форума НЯМА ! Как може да има такива хора виж се на кво приличаш първо..би трябвапо сама да прецениш че си НЕ нужна ... боклуците да си знаят мястото!!
    айде
    Айй тихо и без д аобиждаш хората моля.!! Ти ако бешее най-най и ако беше КРАСИВА щеше да си качила поне 1 снимка така че просто млъкни

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    ??????????

айде
    Айй тихо и без д аобиждаш хората моля.!! Ти ако бешее най-най и ако беше КРАСИВА щеше да си качила поне 1 снимка така че просто млъкни
    Съгласна съм... Обърнаха го на говорилня тука, винаги става така след първата страница от темата...
    Женско съм!
    ^^

Град
    Ямбол ;}
    Sorry...

Супер фен
    Град
    София
    Тааа... Докъде стегнахме? Аа да - мерси на всички!
    Женско съм!
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си