.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Aз превръзки използвам на много марки: always, libresse, every day, discreet.Иначе тампони ако ги слагаш правилно би трябвало да ти са удобни.Пробвай с o.b., те се поставят по-лесно, защото нали имат гладко покритие.Относно болките-в гърдите не можеш да ги облекчиш, но като те боли корема ако пиеш хапчета ще ти мине.Например бусколизин или нош-па.

Супер фен
    Град
    София
    Ще видя за нош-па, чувала съм доста и добри отзиви за тях! Иначе ще видя на Always и Discreet Ще погледна и другите марки, но за тези съм чувала от приятелки и са доволни! Относно тампоните утре ще видя на Ob, , а се надяваме, че този път няма да сгафя!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw
    Който има проблеми със слагането на тампоните да пробва за начало тея с апликатора...преди съм използвала едни Тампакс мисля се казваха...така ще разберете как точно трябва да се усеща тампона и ще свикнете да ги слагате правилно, защото на опаковките пише, че ако усещате тампона, то той не е поставен правилно.

Иначе за мен използвам превръзки и тампони...за превръзки предпочитам Либрес или евентуално Евърбел...тампони Ивент...хапчета не пия, нищо най-често не ме боли...
    Аз имах доста неуспешни опити, обаче не съм си вземала с апликатор. Все някога цаката се хваща. Не е задължително от 1-я път да се успее. Мен пък с апликато ме беше страх! Затова 1000 пъти пробвах и най-накрая стана със собствения ми пръст!

Ползвам аlways ultra - най-удобни са ми =) Един път си бях зела натурела - еми хубави са ама always съм им свикнала и са ми по удобни =) Тампони не ползвам защото съм девствена и да знам че има и за девствени, но някак си не ми е удобно да си го пъхам там отдоло :Д
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от andreaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    ами аз ползвам превръзки не тампони..но и превръзки ползвам рядко
    ??????????
    Кво очакваш, тя сигурно е специална и или не й идва, или просто няма нужда да ползва нищо, щото нейната кръв не цапа

С превръзки съм, все още не съм схванала цаката на тампона Обаче за това "как ти капе" - отвратително е просто...
    За болките - яж много грейпфрут първите два дена. И пий много силен чай от мента (ако е на пакетчета, буташ 2-3 в 300 мл вода). Вълшебни са
    Вие защо бързате само да се обиждате и т.н.??! Ами има и други начини, които предпазват бельото ни от изцапване. Някой досети ли се воъбще за менструалната чашка? Ако пък момичето не използва това...само тя си знае. Не е длъжен човек да споделя всичко. Все пак това си е лично до някъде!

Цитирай Първоначално написано от LipSy
    ??????????
    Кво очакваш, тя сигурно е специална и или не й идва, или просто няма нужда да ползва нищо, щото нейната кръв не цапа

С превръзки съм, все още не съм схванала цаката на тампона Обаче за това "как ти капе" - отвратително е просто...
    За болките - яж много грейпфрут първите два дена. И пий много силен чай от мента (ако е на пакетчета, буташ 2-3 в 300 мл вода). Вълшебни са
    Вие защо бързате само да се обиждате и т.н.??! Ами има и други начини, които предпазват бельото ни от изцапване. Някой досети ли се воъбще за менструалната чашка? Ако пък момичето не използва това...само тя си знае. Не е длъжен човек да споделя всичко. Все пак това си е лично до някъде!
    К'ви чашки, к'ви 5 лева

anonymous708973
    Guest
    Наистина ли мислите, че момиче, което мисли, че е нормално да се къпе на 2-3 дена, ще знае за този метод и още повече - ще го използва?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тва с менструалната чашка е много добро, но само за "отворени" момичета/жени и със сигурност много по-удобно за вече раждали...
    Ползвам и тампони и превръзки, но за девствени момичета мисля, че все пак превръзките са по-добрия вариант, така, че е излишно да се мъчите твърде много с тампоните като не влиза, не влиза и туй то.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от KuTaPa
    ??????????

К'ви чашки, к'ви 5 лева
    Като не знаеш ние тук не сме виновни!

Guest

+ :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си