- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пеперудии
Какво ще кажете за това чувство ? Как точно ще го опишете ? Често ли се изпитва това чувство? Или е само първият или вторият път,когато видите този когото си харесвате?
![]()
![]()
Чувствата трудно се описват. А докога траят е строго индивидуално. Вече втора година същите тея пеперуди не ме оставят на мира всеки път като го видя да върви към мен.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Всъщност, пеперудите са доста далеч от стомаха. Или по-скоро се изкачват като отворено шампанско по гърлото ти засядат там. От части вредна емоция.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз като Го видяи го погледна в очите... сърцето ми спира да бие ... дъхът ми секва и целият свят спира да съществува за мен, докато някой не ме откъсне от транса ми
![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
При мен пеперуди няма, по-скоро ми спира дъха от вълнение![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
^^Тук се крие истината.вредна емоция
Чувствата само пречат.
Пеперудите в стомаха са само за глупави,наивни и малки момиченца...
Отвратително гадно чувство. Преживяла съм го един-единствен път и честно казано не искам скоро да се повтаря.
Беше ужасно. Всичко си беше като един кошмар. Хубавото е, че така и се учиш от живота.
Ако обаче любовта ти е споделена - ще си на 7-мото небе, дай Боже всеки му.
+1Първоначално написано от GossipGir1
Охх всеки ден са тия пусти пеперуди..и сърцето ми почва да бие супер мощно, дъхът ми спира и искам да умра направо..![]()
По-хубаво е без тях !![]()
Секи ден ги чувствам, не само ако съм влюбена, ами и като пречувсвие че ще ме изпитат или ще ми се случи нещо хубаво![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
+1Първоначално написано от aHuMaToP
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
^^Те са за слаби хора.
С лабилна психика.
И най-вече..малки момиченца.
Това за пеперудите е женска мистификация. Всъщност това са гадни хлебарки, които лазят в червата ти. Обаче, жените нали са прекалено романтични и са изкривили фактите....
за мен не е отвратително ама и аз мразя да се влюбвамПървоначално написано от GossipGir1
![]()
ама не искам да си остана и стара мома де ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Не харесвам точно това клише за "пеперуди в стомаха", но има едно наистина вълшебно чувство, когато си влюбен. Да, обичам нещо адски силно да разтърси света ми. Определено има нещо неприятно като дежа ву или не точно... иреалното чувство, което можеш да изпиташ само насън, но когато се влюбиш неприятното чувство е реално. Но като изключим това, което въобще съзнанието ми не може да го възприеме, останалото е магична приказка. Който както иска да го определя... Изпитвах го всеки път, когато го видех.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Оффф тея пеперудки, цял ден ''летят'' из стомаха ми![]()
НЕ съм влюбена, офф незнам какво става, направо тва нещо ще ме послуди
![]()
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Не е само до първите пъти. Стига да държиш на човека си остават за достатъчно дълго време и при всякакви случаи.
Абсолютно. Предпочитам да не го изпитвам никога, отколкото да ме боли, че го изпитвам ...Първоначално написано от Fiction7577
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
+Първоначално написано от jeni4kata
![]()
Big or small, lies are lies !
някой е ял леща, добре се усеща...Първоначално написано от sunnyreni
REGGAE BOOM <3
Брат вие имате сериозни коремни проблеми...
ваУ рокс
Grell