- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP ME PLEASE!!!!
Аз пък искам зубАр ! ..Първоначално написано от Lancelot
Пхах .. Яд да ви е !
![]()
Fake ..
мн ясно не схванах темата ама ще се опитам да ти дам съвет .. такам след като наближава така "чакания" Св.Валентин (аз го празнувам като празника на самотниците![]()
![]()
) емии направи се хубава ако ви организират няква дискотека от даскалото в някъв клуб .. намери си нещо черно .. късо ала - бала прически глупости .. знаиш
![]()
![]()
ии даже и да нямате ще се направиш хубава в даскало ако учите в едно де ... ако те загледа ще се правиш на недостъпна там ала - бала те тешкарите си падат по такива момичета до колкото знам ии ако се заговорите тоя път го хвани здраво за юздите ии действай апак приятелката му да отива ма майната си
![]()
![]()
късмет
Първоначално написано от Deni9688
da v edno daskalo sme ii az tova mislih da napravq ee az vseki den si pravq pri4eski grim ii vsi4ko ;d mersi za suveta ti..:] nai-nakraq nqkoi po-svesten savetii amm mersi za kusmeta :] ii naistina mainata i na onaq ky4ka _|_ hah..emm tai de razbirate me ;D
Няма какво да те е страх! Ако отговорът му е "не"- здраве да е. Животът продължава, ще има и други момчета! Щом толкова много го харесваш, просто го попитай дали той изпитва някакви чувства към теб.Първоначално написано от Anonimkatb
Big or small, lies are lies !
Ти си му казала, че го хар - той никва реакция, нищо, тъй че най-вероятно за съжаление не те харесва.
Мое мнение, но от това което прочетох ми се струва, че може да е добро момче, но в същото време е и женкар.
Първо да се целува с една, да зарибява друга и да му е супер "известно", че го харесваш - абсолютен женкар, и като го гледам самочувствието му не му липсва особено (сигурно е нормално щом е толкова красив, колкото го описваш).
Та говорете си, няма лошо, но внимавай!![]()
ужаст.
REGGAE BOOM <3
ами ти си му казала, че го харесваш и той ти е казал, че му е известно... ами съжалявам ама ако и той те харесваше щеше да направи нещо или поне да те заговори... не знам дано да бъркам, но според мен до сега като не е проявил интерес и в бъдеще няма![]()
Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!
Антипатична си му. Режи вени бръже.
ми значи според мен .. трябва да не му казваш директно всичко а просто да намекваш и да видиш дали той ще се сети ако се сети добре но ако не се не си струва да се занимаваш с него ии друг0т0 к0ето е м0мчетата мн лъжат в смисъл може да е казал че си симпатична само за да г0 0ставят намира![]()
Първоначално написано от Anonimkatb
хаха мНОго ми е познато това чувство когато се вманиачиш по някого.Значи има 2 варианта как ще завърши цялото това 1-ви щом като от сигурен източник както казваш ти, си разбрала че той те мисли за симпатична значи е имал нещо в предвид и не го е казал просто така. Но зависи и от държанието ти, защото до колкото знам момчетата не обичат натрапчивите момичета, които искат да знаят какво правят момчеттата им във всеки един момент и постоянно ги ревнуват.Със сигурност не трябва веднага да му обясняваш колко го обичаш просто му пиши и му обясни как се чувстваш и го попитай дали ще се получи нещо, ако му го кажеш на живо още по-добре.Но има и 2-ри вариант и той е ако разбереш, че момчето няма сериозни намерения за теб.Тогава със сигурност ще ти е гадно, но ще отмине. Иначе ти пожелавам късмет![]()
![]()
![]()
![]()
Съжалявам , но щях да постна нещо смислено ако беше написала една дума без грешка , като изключим "той".
ми така като прочетох явно е трудноПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
В името на Сина, Отца и Светия Дух, напусни този форум моментално и използвай своето средство за думане, за да получиш това, което търсиш, ЧАДО.
начина по който си общуват мъжете и жените от времето на адам и ева..... мило, тука виж дали тая ябълка става за компот през зимата..... и оттогава та до ден днешенПървоначално написано от w0sh
![]()
иначе верно. Просто говори ДИРЕКТНО!
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
emm ko da napravq pukПървоначално написано от righteous
az nemoga da pi6a na kompa s bulgarski bykvi
tai 4e kato ne6te6 da otgovarq6 nedei ne mi e pritrqbvalo tupoto ti mnenie ;]