- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP ME PLEASE!!!!
......
той не е зубАр![]()
![]()
![]()
да но незнам какво да му кажа... и по скайп му писах и той ми отговаря ама той нищо не ме пита само аз него и вече се изчерпах......
За такъв ще обърна резбатаПървоначално написано от w0sh
![]()
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
ами излизайте,намекни му но някакъв начин,усмихвай се му се,знам ли и аз![]()
емм то и аз не съм зубар нето пък изглеждам така, всащност съм слаба с дълги крака...........косата ми е дълга.......Първоначално написано от w0sh
![]()
хахахахахахПървоначално написано от Lancelot
Exorcism !
1.E,ти,ако незнаеш...ние ли да ти кажеме?Първоначално написано от Anonimkatb
2.Тук ти е грешката.Говори с него директно,НЕ ИНдиректно.
Глупаво е...
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
еми кой друг нали от вас искам съвет то лесно до кажиш заговори го...ти какво си мислиш че не съм му говорила ли ???![]()
Използваш твърде сложни думички.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Браво! Хвала на таквиз девойки! То от постовете ти личи, че даже не се приближаваш до представата за "ЗубАр"емм то и аз не съм зубар нето пък изглеждам така, всащност съм слаба с дълги крака...........косата ми е дълга.......
За проблема ти.. Така като те гледам, най-добре му кажи направо и квото стане... И без тва до месец-два ще си го забравила.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Е добре.Ние ще ти дадеме съвети,но неможем да ти кажем,точно какво да му кажеш...дума по дума,точка след запетайка итн...Първоначално написано от Anonimkatb
Отидете на кино например..там се сближете повече...
Знам ли...каквото ти идва от вътре,за това говори с него...
Дръж се НЕпринудено.
Отиваш и му казваш здрасти. Не е много трудно. Ако искаш да стане нещо, ще трябва да си говорите, а не да го увърташ по скайп.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
[quote]Не са сложни...Първоначално написано от Lancelot
Само да има кой да ги схване...
Проста логика.
Как се говори индиректно?
Имам предвид,че по skyp,gsm..итн,не е директно,a индиректно.Първоначално написано от w0sh
Трябва да говори директно,очи в очи.Най-глупавото е по skype..Там ест.,че нищо нема да стане.
С посредник.Първоначално написано от w0sh
Тезата ми бе доказана.
Колкото и да ви се иска това да беше неуспешно заяждане, всъщност се оказа, че е необходимо да се доуточнявате, защото "индиректно" има 2 контекстуални значения.
1. Не директно - не на живо, чрез посредник, чрез средство за комуникация (писмо, гълъб, морзова азбука, димни сигнали)
2. Индиректно - на живо и лично, но чрез намекване и подсещане, използване на жестомимика (намигане, изплезване, полагане на жертва в името на Заратустра)
^
Не смятам, че авторката я боли .... нали.. за значението на думата ;d
Простичко и ясно му е майката тука.... Без сложни думички!
Първоначално написано от Lancelot
хах....дамм.......така си е те чак на чат го обърнаха : D
Тук ще поспорим обаче...директно значи,отиваш при даденият човек и му казваш директно в очите,каквото имаш,a не чрез намеци,заобикалки ,skyp...щуротии итн.2. Индиректно - на живо и лично, но чрез намекване и подсещане, използване на жестомимика (намигане, изплезване, полагане на жертва в името на Заратустра)
Така,че това пак е индиректно.
Чакай сега, че се обърках. Ти всъщност казала ли си му по скайп, че го харесваш и той какво точно ти е отговорил, защото от твоите писаници нищичко не разбрах.
fake.
Първоначално написано от kloely
Да казах му че и сигорно вече го знае и той ми вика..известно ми е
и това беше