Цитирай Първоначално написано от Anonimkatb
Здравийте на всички.....моят пр0блем е ,че харесвам едно момче което е с 2 години по-голямо от мен.Преди 2 седмици бях на купон и той беше там.......докато всичко вървеше добре обръщам се аз и какво да видя...тои целуна едно момиче.След това ми стана МНОГО гадно идеше ми да се разплача.Вчера също чух от една приятелкя че от известно време се зарибявял с някакво момиче ..а преди известно време разбрах от сигурен източник че мислел че съм симпатична иииии....котато му поисках Скайпа и написах само ако си го дава .той ми каза няма проблем и аз да му дам моя, той щял да ме намери и ми написа една усмевка.аз му го дадох и ме намери признах му че го харесвам и той каза че ми бело известно.......ТОЙ Е СТРАШНО МНОГО КРАСИВ И ГОТИН..и аз ужастно много го харесвам!Опитах се да не му обръщам днимание ,но уви!!!НИЩО НЕ СТАВА!!!Пробвах како ли не но не мого просто НЕМОГА да спра да мисля за него.....наистена ужастно много съм хлътнала....и искам някаксе да го попитом дали той ме хавесва но незнам как и ме истрах да не ми отговори с не...Свети Валентин е след 5 дена и мисля да му дам валентинка..ако не на 14-ти мога и след това да го попитам но как???и само да ви кажа той не е зубар и малко на тежкар го дава той е на 17 години почти...та УМОЛЯВАМ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ КАКВО ДА НАПРАВЯ???????????? ИЗВИНЯВАМ СИ АКО ИМИМ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ ..

хаха мНОго ми е познато това чувство когато се вманиачиш по някого.Значи има 2 варианта как ще завърши цялото това 1-ви щом като от сигурен източник както казваш ти, си разбрала че той те мисли за симпатична значи е имал нещо в предвид и не го е казал просто така. Но зависи и от държанието ти, защото до колкото знам момчетата не обичат натрапчивите момичета, които искат да знаят какво правят момчеттата им във всеки един момент и постоянно ги ревнуват.Със сигурност не трябва веднага да му обясняваш колко го обичаш просто му пиши и му обясни как се чувстваш и го попитай дали ще се получи нещо, ако му го кажеш на живо още по-добре.Но има и 2-ри вариант и той е ако разбереш, че момчето няма сериозни намерения за теб.Тогава със сигурност ще ти е гадно, но ще отмине. Иначе ти пожелавам късмет