Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Според мен и приятелят ти има вина. Той е този, който трябва да я накара да спре да си вре носа.
Той, както вече казах няколко пъти изобщо не я отразява, нито се е замислял, че тя го прави от злоба или защо избщо го прави. Иначе с него вече говорихме следващия път, ако му пише какво да и каже.

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
От опит съм разбрала ,че единственото което трябва да правиш е да си гледаш връзката. Да си гледаш момчето и да не се вълнуваш от подобни неща. Той е теб , не се инетерсува от нея. Ти сама го казваш ! Щом нямаш повод да се притесняваш, съсредоточи св върху връзката си. Изчистете недоразуменията, оправи "опънатите взаимоотношения" вместо да се занимаваш с нея. Най-общо казано насочи вниманието си към балансирането на връзката ви. Повярвай това е по-добрия вариант отколкото да се занимваш с празни работи. Тя не заслужава вниманието ти! Ти си неговото момиче , а тя е минало. Нека да си дърдори.. Ти гледай себе си и ВАС.
Благодаря, ще послушам съвета ти, въпреки че ми е малко трудно да не се ядосвам. Най-важното е връзката ни да си е наред и да изгладим проблемите, а тя сама ще види, че е така и няма да стане това, което си мисли. Според мен злобата и идва от това, че го е задържала само 4 месеца, след което заради някакви нейни глупости не я е погледнал повече, а с мен е от доста повече време и се вижда, че сме щастливи заедно (като изключим проблемите ни в този момент, които пък и дават повод да се надява на "развръзка" ) .