- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да подаря на приятелката си за нейния РД???
По скъпо от нейния подарък.
Малко по евтинко.
Миии....Значи,![]()
Всичко започна като най-добрата ми приятелка и купиха нов телефон.Стария беше с тъчскриин черен самсунг.Та бяха минали няколко дни от както и бяха взели стария ,но на нея нещо не и харесваше и и взеха нов.Аз харесвах повоче страия и телефон и и казах ,че ако и дам пари зи него би ли могла да ми го даде.Тя се усмихна и с удоволствие каза ,че би ми го подарила безплатно за рожденния ми ден койте мужду другото е 4 дни преди моят.Та до моят РД остават 1 месец и 13 дни а до нейния 1 месец и 9 дни та се чудя какъв скъп подарък да и подаря за да е съо толкова скъп колкото телефона който ще ми подари.Тя обича рисуването,танците,плуване то и не е много много по полички обеци и разни накива женски.Мъжкаранче.
Та си мислех в 5ти клас сме какво да и подаря.Благодаря предварително.
Сори за правописа.
Пич,объркан си.Трябва да сте супер богаташи,за да си подарявате тъчскрийн телефони за всеки празник...
"че би ми го подарила безплатно за рожденния ми ден койте мужду другото е 4 дни преди моят."
ВЪТЪФЪ!?
иначе купи и нещо стойностно, не толкова скъпо колкото телефона, защото предполагам не ти се дават толкова xD но може да й купиш нещо интересно, де а знам.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Ми нищо че са богаташи нали е важен жеста.Може да и подариш някоя хубава картина примерно![]()
Обичам до гръдта ти да се сгуша
и пулсът ми със твоя да се слива,
сърцето ти как вика да послушам
и уморена тихо да заспивам.