- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Писна ли ви от у-ще???
Хора ,как се чувствате в началото на 2 срок.![]()
![]()
Ходи и ви се на уч-те-на мен лично изобщо,но на мои съученици им се ходи(
![]()
![]()
![]()
),тааа вие как се чувствате .?!“
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти от колко до колко учиш и кога са ти изпитите ????![]()
![]()
![]()
![]()
И аз не умирам от желание да ставам по тъмно,но нямам голям избор![]()
Ами малко ми е тъпо, но почнахме да учим предмети по професията, които са ми интересни, пък и за 11 години не ми е омръзнало да ходя на даскало, дори догодина като завърша ще ми е кофти щото тряя да почвам да бачкам или в унито, което хич не е лесно, само ми омръзна да ставам рано, но вече свикнах за толкова годиниНа всички "големи" им се ходи на даскало и ние ще го търсим, но ся не го оценяваме
абе искам не искам ходя... пък когато не ми се ходи постояно си казвам ако искаш да станеш проста не ходи и това винаги ми помага
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
оооне изобщоса съм и първа смяна,та не мога дори да се чупа (ми в 10.30 ко мое се праи?
) нямам търпение да свърши тва даскало
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Да, писна ни. По принцип не ми се ходи, но няма как.![]()
Аз имам всички ден по 7 часа практика и ми се разкатава фамилията![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Ходи ми сеСамо да не трябваше да ставам по тъмно ... ;/
ZaicheNaXeroin
абе да ви питам ставащите по тъмно.. хубаво ли ше ви е да отивате на даскало когато е най-топличко.. ей така по обяд? Сега да, ама като стане 40 градуса - едва ли.. пак ше мрънкате!
Аз лично се покланям пред съучениците на авторката! Ходи ми се на даскало.. най-малкото щото го предпочитам пред това да бъда болен. Ходи ми се, щото съм последна година и после в живота няма да се оправям с четки и мили усмивки. В момента съм в безгрижните ученически години.. от тук нататък почват отговорности! Живейте си детството и даскалото и све, докато можете! ДЕЦА!
Като не ви се ходи на даскало ходете да миете кенефите!
Уф, колко много ми се ходи... но за съжаление отминаха добрите стари времена в училище.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Абе някой път хич не ми се ходи ама преживявам само дето станах 2 ра смяна а я мразя толкова много![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Минах 2ра смяна и се кефя като гладно цигане на баничка.Иначе дали ми се ходи - не , ама е забавно щото се виждам с фр и някои др хора![]()
Обичам !
не ми се ходи, ама като се замисля, че там си прекарвам страхотно отивам с още по-голям кеф![]()
Подчинен на стереотипи смешник.Първоначално написано от Nakadah
Писна ми от дскл, искам да уча само тва, дето ми трябва за кандидатстването![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Отдавна ми е писнало ама кво ... нямам избор. Ох с какво нетърпение чакам петъците :Д
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Да ! Писна ми ! Но нямам избор.. Особено 2-ра смяна е много натоварваща.. В петък има най-тъпите и натоварващи часове, като за край на седмицата е ужас.
ами не ми се хооди много, но иначе ко ше прая цял ден у нас а и там са ми всички ФР
Виж се бе, не може да напише даскало та трябва да го съкрати на "дскл".Първоначално написано от fenastz
Кенефите са твоето бъдеще. Ще научиш трикове при миенето ти!
Сега, като е 1ва смяна е много по-добре. Минава много бързо в училище. Иначе, естествено, че НЕ ми се ходи, но тва е заради скапаните предмети. В дни, с по-лека програма си припкам доволно към училищеИ при нас петъка е шитня, всичко лошо в един ден, якоо ;д
По принцип не ми се ходи на даскало, заради гадните предмети в някои дни.. В останалите дни обаче си ходя доволно, колкото да се видя с приятелите дет се вика..![]()
Не,не ми е писнало.Харесва ми.Много се кефя.Виждам приятели.Даскалките са готини.Показвам знания,нямам и 1 ниска оценка.Научавам нови работи.С желание отивам даже.