- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Писна ли ви от у-ще???
Понякога ми се ходи, понякога не. Зависи от настронието. Добре, че сме само първа смяна(не се сменяме). Отивам сутринта и после съм свободна, а не да спя до късно, следобяда на училище и свободно време почти не ми остава
Само на мен ли не ми е писнало от училищеКато знам, че скоро завършвам и всичко толкова ще ми липсва, приятелите ми, на които държа супер много ... Иначе понякога изобщо не ми се ходи, но не всеки път.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Въобще не очаквах някой да напише, че не му е писнало от училище. Наистина те поздравявам с това. И на мен никога няма да ми писне от училището. Аз завършвам чак другата година, но съм сигурен, че ще ми липсва много.Първоначално написано от tanch3t093
Мислиш ли, че не мога ? Палячовци като тебе винаги се хващат за такива дреболии. Мисля, че дегенериралият ти мозък отказва да приеме, че много от тия, на които в момента не им се ходи на училище, след време ще са много по-добре от теб в живота, докато твоя сприхав задник още ще си кисне в интернет през голямата част от сивото ти свободно време, далеч от скапаната ти, недостатъчно платена досадна работа, която не те развива по никакъв начин, и ще пускаш теми от сорта на "Не ми се ходи на работа", така че по никакъв начин не се опитвай да дискредитираш хора, на които не им харесва да стават рано, защото не си нищо повече от тях, тъпо костеливо копеле такова. Дори не си забавен.Първоначално написано от Nakadah
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
От училище не, писна ми от боклуците, от които съм заобиколена :/ (говоря за училището като цяло)
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Има ги из целия форум. На всички ни е писнало от такива всезнайковци, но няма как.Първоначално написано от fenastz
Не ми се ходи, тъпо е, а и искам да ме оставят да се готвя за изпитите си, както и за матурите. Нямам никакво време, а реша ли да отсъствам, класната започва да прави драми. Общо взето само ми губят времето там, докато аз се опитвам да се съсредоточа върху две неща, те ме занимават с двеста.
По-скоро ми писна ученето,не училището![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не ми е кой знае какъв проблем, понякога бива доста интересно. Всъщност предпочитам там, пред вкъщи.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Струва ми се още по - трудно и гадно..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от kukuchev711
Big or small, lies are lies !
Не ми се ходи ест....не мога да свикна на втората смяна.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.