- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неблагодарница и глупачка,това съм аз
Ще започна отначало .. дълго време нямах никакъв късмет с връзките,все попадах на неподходящи които само ме използваха .. страдах,плаках,всичко както си му е реда.И изведнъж се появи ТОЙ - идеалното момче,лудо влюбено в мен.Готов е на всичко,нито веднъж не сме се карали,кара ме да се чувствам като принцеса.Всичко вървеше идеално.И да,мислех си че и аз го обичам.А изведнъж се появи едно момче,за каквото винаги съм мечтала и съм искала - но естествено,вече забранен за мен.Не спя по цяла нощ,не спирам да мисля за него.И той каза,че ме иска и ще чака,колкото е необходимо.
Отивам при моето момче и започвам да се опитвам да сложа край,но той ме поглежда с прекрасните си влюбени очи,казва че съм единствена и не може да живее без мен.И още преди да съм казала каквото и да било,думите ми застиват в гърлото и сърце не ми дава да го оставя .. знам,че с него ще имам всичко,а с другия ще страдам,такъв тип момче е .. но го искам и това е .Страх ме е д ане загубя всичко.
Моля ви,кажете ми какво трябва да направя..не мога да живея повече така
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
Амиии... Отиди при твоето момче и му кажи, че не си сигурна какви са ти точно чувствата към него, един вид не си уверена в себе си (лично съм го прабвала, действа сравнително добре) Кажи му, че трябва да си замалко сама, за да си наредиш мислите. През това време виж как стоят нещата с другото момче! Ако почнете пак да се карате и не се разбирате добре, нещата вървят към края си се върни при другия, с влюбените очи!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Жени...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Мда, най-точно казано - Жени.![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Остани си с пича,с който си сегаДругия нито го познаваш,нито нищо.(или само си мислиш,че го познаваш) остани си с приятеля ти
дообре![]()
Първоначално написано от anonimen213
Това ще е разумното решение...
Но понеже любовта няма нищо общо с разума бих избрала другият.. щом толкова те привлича и го искаш - взимай гоВинаги съм била на мнение, че е по-добре да страдаш за нещо, което си направил отколкото за нещо, което не си. Пък и можеш да изживееш незабравими моменти с него, макар и после да страдаш, ще си изживяла това, което си искала :P
Остани си с това момче с, което си си.![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Да иди при другия и след седмица пусни тема че си допуснала грешка и какво да правяПървоначално написано от GossipGir1
Първоначално написано от illusion1993
![]()
![]()
![]()
Ти си решаваш... ако толкова много харесваш другия и не обичаш гаджето си няма смисъл да стоиш с него. Само ще се измъчваш и ще го заблуждаваш, че искаш да сте заедно и едва ли не ще стоиш с него само по задължение![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Жени +1
Типично женско поведение. А после се реве що страдали.
Не'ам думи..
Мда....Първоначално написано от BlindedAngel
Авторке,след като знаеш,че с другият ще страдаш,a и знаеш,че гаджето ти те обича и дава всичко за теб,недей да си съсипваш тази хубава връзка.После ще съжаляваш горчиво,но ще бъде късно.
ножичка за другияи нулеви контакти с него.
REGGAE BOOM <3
+1. Такива неща се случват постоянно и просто идват и си заминават. Но ако наистина обичаш и държиш на приятеля си, мисля че дори няма к'во да му мислиш и да се измъчваш.Първоначално написано от antifashionshit
То и аз така оня ден в автобуса нек'во девойче ми хвърляше белтъци, ама к'во да отивам да я заговарям ? Беше симпатична, що-годе слдка не мога да го отрека, ама за мен моето момиче си е единствена. Замисли се дали за теб приятеля ти е единствен, друго не знам к'во да ти кажа
До тука спрях да го чета.Първоначално написано от wukktoruQ
![]()
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
За пореден път се убеждавам че вие жените незнаете какво искате
Exorcism !
Аз мисля,че не трябва да си с нито един от двамата. В крайна сметка ти не знаеш какво искаш(кого). Преди си била с момчета,които са те карали да страдаш-сега имаш момче,влюбено в теб,но искаш да отидеш при мъж,който ще те кара ПАК да страдаш. Така-възниква въпроса-обичаш да се чувстваш гадно ли ? Вероятно твоето момче е добряк,а този,новия,който си си харесала-нахакано момче,което като нищо ще те зареже,когато той си реши,без да се замисли за чувствата ти. Доколкото прочетох преди си била все с такива. Е,явно ти харесва. Помисли за това. А ако не харесваш,не си влюбена в сегашния си приятел,по-добре го остави,за да не го нараняваш после. Но не се хвърляй в обятията на другия. Моето мнение е,че жени като теб трябва да са сами. Първо си изясни какво искаш и какво харесваш и после се обвървай. Не карай другите да страдат заради собствената ти неориентираност и липса на критерии..
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
И аз бях в подобна ситуация..накрая от два стола на земята стана![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Никой не може да ти каже по кой път ще избереш да тръгнеш. Направи това, което мислиш, че трябва да направиш и не слушай какво ти приказват тука във форума![]()
Дори никой да не може да й каже,има си универсални истини..
Не мога да разбера защо повечето й се нахвърляте ?Нищо лоше не е направило момичето.
Виж сега и аз до скоро бях в такава ситуация,само че с бившия.Имам си приятел от половин година,който както в твоя случай постоянно ми казва,че съм единствена и найстина мога да му вярвам,но доста често мислех да бившия си,въпреки,че бях сигурна,че не го обичам.И аз не знаех какво да правя,дали да оставя сегашния си приятел временно и да видя дали пак ще се получи с бившия или да си остана с моето момче.Избрах второто.И не съжелявам.
Забравих да спомена,че отново като в твоя случай бившия ми искаше да се съберем...
И както ти казах реших да остана с приятеля си въпреки,че не знаех какво изпитвам и бях объркана като теб.Постепенно забравих за бившия и отново всичко си е наред.Вярно,че от време на време се сещам за него и съжелявам малко,че не съм опитала,но съм сигурна,че щях само да си изгубя времето с това несериозно момче.
Така че...според мен,остани с приятеля си и просто изчакай.Ще мине и е ще забравиш.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Нападат я, защото са зарязани комплексарчета
Аз съм на мнение, че любов насила не става.
Ако тя не изпитва чувства към доброто момче, връзката им ще е пълна мъка - тя ще стои с него, защото е добър, защото "така трябва", защото е много достоен, но това са съждения на разума, а не на сърцето.
Ако тя е хладна към това момче (доброто), просто няма смисъл да стои с него и да се опитва да намери любов към него изпод ноктите си. Даже ще започне да се мъчи от всичките тия навиваници, че трябва да обича него, защото е прекрасен, съвършен и т.н.
Животът не е справедлив. Не обичаме този, който ни обича - поне в тинейджърските години сме такива, а и в много случаи историята се повтаря. Да, не е логично, и е адски глупаво. Да четем отстрани е лесно, и да цъкаме с език, защото наистина по-доброто момче е сегашният й приятел, но в такава ситуация всички вие трябва да видите, че изборът е изключително труден.
По-добре да послуша чувствата си - от разум лично аз нищо добро не съм видяла, а съм от хората, които мислят прекалено много.
Да, може да е глупаво, може да е ирационално, но любовта е точно такава - глупава и ирационална. Разбира се, че 1вото момче е 46548375643 пъти по-добро. Разбира се, че с онзи ще страда - нали все пак написа, че той е такъв тип момче.
Но по-добре да опита и да бъде с този, когото тя наистина 'обича' - да се опита да го направ щастлив, да му даде сърцето си, етц. После дори и да страда, това е за нея, ще добие житейски опит. Между другото именно от такъв житейски опит жените почват да се научават да знаят какво искат...
Но да стои с момче, към което няма чувства, и да лъже себе си и него, също е несправедливо и също е много глупаво.
Даже от гледна точка на съдбата ако тя зареже добряка, по-добре за него, че не са го лъгали и че ще може да си намери друга, която да обича него.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да,това,че трябва да остави доброто момче,мисля,че стана повече от ясно,но.. това да се впуска веднага в нова връзка не мисля,че е кой-знае колко подходящ съвет.. и не говоря така от комплекси. Мисля,че човек,за да е щатлив във връзката си,трябва да е наясно първо със себе си.
Съгласен съм с гjghgh.. Аз затова написах, че в нейния случай не трябва да пита някой друг човек какво да направи, а да се вслуша в себе си. Нещата могат да се развият по няколко начина така че наистина е трудно да се прецени отстрани. Може да се получи така, че ако остане със сегашния си приятел да почне да изпитва по силни чувства към него с течение на времето и да разбере, че всичко може би е било един вид моментно привличане към това момче, което харесва в момента.
Но е възможно да се получи и точно обратното.
Затова любовни съвети не трябва да се дават![]()
Остани с момчето, което си сега.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!