.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GossipGir1
    Цитирай Първоначално написано от anonimen213
    Остани си с пича,с който си сега Другия нито го познаваш,нито нищо.(или само си мислиш,че го познаваш) остани си с приятеля ти

Това ще е разумното решение...
    Но понеже любовта няма нищо общо с разума бих избрала другият.. щом толкова те привлича и го искаш - взимай го Винаги съм била на мнение, че е по-добре да страдаш за нещо, което си направил отколкото за нещо, което не си. Пък и можеш да изживееш незабравими моменти с него, макар и после да страдаш, ще си изживяла това, което си искала
    :P
    Послушай сърцето си...И в двата случая може да стардаш-с единия ще стоиш един вид насила,а другия както ти каза е такова момче..

Ще страда,ако тя го позволи. Абе,спасявайте се. Женски простотии..
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

напий се! ще ти олекне
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Прави това, което съзнанието иска. Момчето, с което си в момента е рационално по-добрият избор, но и аз и ти знаем, че не го щеш.

Само недей мрънкай после кат ревне. Дее'ба и филмаджийските истории...

Като цяло мнението ми е почти идентично с това на jghgh и няма да се повтарям. Само с тва не съм съгласен:
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Между другото именно от такъв житейски опит жените почват да се научават да знаят какво искат...
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тръгни с другия, без твоето момче да знае. После то разбира, зарязва те, защото си му изневерила, оня, който те иска, също те зарязва за някоя по-готина и ти оставаш напълно сама. Перфектен сценарий, за да престанеш да бъдеш лигава глезана.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Остани със сегашното момче. Аз направих тая грешка ведин път и .. просто адски съжалявам сега.
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Остани с момчето , с което си сега. Опитай се да избиеш другия от главата си и се отдай на гаджето си. Да не стане от два стола , та на земята. Макар , че и риск печели , риск губи. А ти познаваш ли достатъчно добре другото момче или просто го харесваш като външност и хубавите му качества , които познаваш ? Хубаво си помисли преди да действаш. Ако наистина искаш да си с другото момче , бъди с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си