- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неблагодарница и глупачка,това съм аз
Послушай сърцето си...И в двата случая може да стардаш-с единия ще стоиш един вид насила,а другия както ти каза е такова момче..Първоначално написано от GossipGir1
Ще страда,ако тя го позволи. Абе,спасявайте се. Женски простотии..
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
напий се! ще ти олекне![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Прави това, което съзнанието иска. Момчето, с което си в момента е рационално по-добрият избор, но и аз и ти знаем, че не го щеш.
Само недей мрънкай после кат ревне. Дее'ба и филмаджийските истории...
Като цяло мнението ми е почти идентично с това на jghgh и няма да се повтарям. Само с тва не съм съгласен:
Първоначално написано от jghgh
Temet Nosce
벨야카
Тръгни с другия, без твоето момче да знае. После то разбира, зарязва те, защото си му изневерила, оня, който те иска, също те зарязва за някоя по-готина и ти оставаш напълно сама. Перфектен сценарий, за да престанеш да бъдеш лигава глезана.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Остани със сегашното момче. Аз направих тая грешка ведин път и .. просто адски съжалявам сега.![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
Остани с момчето , с което си сега. Опитай се да избиеш другия от главата си и се отдай на гаджето си. Да не стане от два стола , та на земята. Макар , че и риск печели , риск губи. А ти познаваш ли достатъчно добре другото момче или просто го харесваш като външност и хубавите му качества , които познаваш ? Хубаво си помисли преди да действаш. Ако наистина искаш да си с другото момче , бъди с него.