Ето сега моята любовна драма.. значи запознах се с едно момче.. няма да казвам имена.. да кажеме че се казва Иван.. което не етака ;дд значи със него сме в едно училище.. иии всичко вървеше.. какд а кажа..ами горе долу ок.. разбирахме се.. обачее... започнахме да се дразниме един друг.. всъщност нее е точно дразнене.. ами... той ревнува аз ревнувам..казали сме се че се харесваме..но от там на там.. той нищо не направи..или предприе.. и всичко си остана така.. само свалки.. обачее.. бях решила че съм прекалено хлътнала по него.. а виждах че.. на него неми е мнмн зор..и реших да се опитам да го избягвам.. да ама .. не той искаше още повече да говори с мене.. след като аз не му обръщах никакво внимание.. ееее ок деее ама.. сатан веднъж така чеее.. седнах на скайп и той ми писа.. иии започнахмее да си говориме.. и по едно време станах за малко.. имах малко работа и в това време той беш изписал цял роман... казал ми беше че мн държи намене.. и ме е яитал дали аз държа на него.. обаче аз бех станала и той го е приела като не..и ми каза че от тоя момент на такака няма нито да ме погледне.. нито д ами говори.. ем.. та .. хубаво го изпълнява вече втори месеж.. ии мезнам какво да правяяя... започна да ме гледа надменно.. и малко по малко започнахме да се дразниме взаимно.. искам да му го върна по някакъв начин защото//.. вече наистинапрекали.. /много съжелявам за всички грешки които съм направила.. /