.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Червени петна по лицето

От може би 2 години ми се появяват червени петна по лицето (около носа и веждите най-вече). Петната са с различни размери и се лющат, понякога и сърбят. Стоят по 3-4 дни след това изчезват. Забелязал съм, че се появяват най-вече след къпане, а ако са се появили преди това след къпане започват да се лющат и да стават по-червени. Ходих на дерматолог 3 пъти, но никой не ми помогна. Прегледите продължиха по 1-2 минути и ми казваха, че е от възрастта (18 г), че кожата ми е такава. Предписваха ми разни неща, с които да се мажа, някои или нямат ефект или предизвикват появяване на петна, само един крем ми помагаше първия месец след това действието му изчезна. Ако някой има предложения как да се справя с този проблем, моля да сподели, защото ми писна през седмица да ми се зачервява лицето и да ме е страх да се изкъпя.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    с какво си миеш лицето?

сменял ли си сапуна (марката)
    ОДИН!!!

Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от Barathrum
    Вероятно са лишеи. Препоръчвам бадемово масло. Мажи с него петната всяка вечер преди да се легнеш и ти гарантирам, че за няколко дена ще изчезнат!

http://www.shopmania.bg/shopping~onl...p-1380260.html
    вероятно обаче без да видиш не можеш да кажеш че са лишеи

пък и дерматолог да не може да постави диагноза за такова нещо ме съмнява
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Премести си темата в Козметика и диети,тука не й е мястото!

Град
    планета на маймуните
    точно тук е
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Или иди при дерматолога на който си ходил да те види пак или иди при друг дерматолог,който да те види и ако ти предпише същите кремове,му обясни ,че вече си ги ползвал и че не са помогнали.

благодаря за отговорите, днес ходих при друг дерматолог и ми изписаха други кремове

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от vffd
    благодаря за отговорите, днес ходих при друг дерматолог и ми изписаха други кремове
    Дано тези помогнат

Град
    Варна
    На мен ми се появяваха такива по главата!Мазах се с какво ли не беше ми много противно с кви ли не мазила се цапах и нищо не ми помогна един ден така ми стана противно и просто трябваше да ги махна с нещо и първото кото набарах беше оцета и мина старнно но мина и сега като се сетя ми става смешно ако някой ми беше казал че ще го направя нямаше да мо повярвам!
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    НИКОГА.

ТОВА Е СВЕТОТАТСТВО ПРОТИВ СВЕТОВНИЯ РЕД!!!

КЛАДА ЗА ХОРАТА, КОИТО СИ ПРИЗНАВАТ ЧУВСТВАТА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си