- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Аз или Аз
Здравейте! Исках да попитам как да си кажа, че трябва да спра да ям... Добре съм с килцата, но както съм тръгнала...![]()
Да, и просто нямам воля да спра да ям във важни моменти! Мама адски много ми помага и подкрепя, но понякога си казвам "Майната му..." и се наяждам! Искам да си остана слаба...
Мерси много...
За предпочитане гола.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Прибирай часто от месечния си доход за храна някъде и така няма да имаш пари да ядеш. Аз съм сваляла 2 кила така.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
ми спокойно всичко ше се наредии с времето пък засега просто внимавай какво и по колко ядеш![]()
![]()
Мерси, т`ва с бабата го пробвах...![]()
Хих ама то само с "искам" не става. Трябва да имаш много воля... или просто ходи всеки ден на фитнес![]()
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Без воля-мърдане няма.Вземи прочети книгата Тина и половина,там добре е описано как се отслабва!![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
аз щи кажа един метод може всички да се хилите или нз обаче много хора като искат да отслабнат не го правят с воля а просто заради самата хубост и се разболяват от много различни болести. Начи ако имаш кантар си сложи едно листче на коет пише колко кила искаш да си и всеки ден го гледай и си отдели по 10 минути на ден за да си представяш как си колкото си кила искаш там и тва е . Много действа ама трябва воля и го прави всеки ден по 10 мин отколкото един ден в седмицата по половин час . Ако искате ми се хилете ама тва е най - добрия метод . ВНИМАВАЙ с Диетите щото всеки си вика да да аз си знам ама ...... Дано съм ти помогнала)
Отново един куп малоумни мнения.Изглежда, че хората в този форум не приемат проблемите на сериозно или просто не знаят как да помогнат, а като не знаете как да помогнете си трайте ;]
Моят съвет*:
Яж си каквото ти се яде ! НЕДЕЙ да се САМООГРАНИЧАВАШ ! Живеем само един живот, живей го както трябва, яж каквото ти се яде, а ако искаш да запазиш формата си просто спортувай ! Няма как да спортуваш и да качваш излишни килограми.По този начин формата ти даже ще се подобри.Още веднъж НЕ СЕ ЛИШАВАЙ ОТ НИЩО И СПОРТУВАЙ !
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
Mitkoni бате аз кво казах да не се подлага на диети и да си живее живота . Ти праилно каза да спортува което го забраих да спомена но моя метод е доказан и е много приемлив кво искаш
Нямах предвид твоето мнение! Впрочем метода наистина работи!Когато истински искаш едно нещо да се случи ти насочваш усилията му към реализирането му и то се случва ! : )Първоначално написано от gab4ooo
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
ok sorry
+1Първоначално написано от GirlYyYXD