- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ..леките момичета-курви,а момчетата- ''плейбои''..
Дам, това е естественият страх на човека да не бъде отхвърлен, ако прави неща, които "не трябва."Първоначално написано от HoldFast
Или ако щеш, пълното невярване, че някой ще те обича за това, което си, особено щом говорим за женска сексуалност.
Кофти, не кофти, правя една жертва, за сметка на друга.
Не бих желала някой да коментира аз какво чувствам и защо го чувствам, при положение, че ясно се вижда, че пиша за общия случай. Против съм зачеркването на свободата на женската сексуалност и лепенето на етикети на освободените момичета. Не ме кефи неуважението на мъжа към жената, която обича удоволствието и е свободолюбива, а не робиня, помощница и пасивна роля в живота.
Личния пример го давам, за да покажа, че не пиша тези неща от реваншизъм, защото адски много ми се е?? и имам болезнена нужда от е??не, а просто защото ме смущава фактът за тая несправедливост. Малко или много трябва да се подчиняваме на правилата на мъжете, ако искаме нормален живот в бъдеще (обичащ ни мъж, добро име, добро отношение към нас от околните), или да мишкуваме, да се крием, да се правим на такива, каквито не сме.
Ако някоя случайно поеме по "грешния път", ще бъде "мастия", "курва", "шаврантия" и т.н. - горко й. Не го виждам какъв ще й е живота, задето не си е стискала краката и т.н. Ако подобно "хойкане" някой мъж го направи - няма да има проблеми с намирането на сериозна връзка, нито с реномето си. Мисля, че трябва да се оттърсим от това.
Това, че мен не ме засягат изложените проблематики, защото съм достатъчно примерна, не значи, че не настръхвам от несправедливостта.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride