Регнах се само за да ти отговоря.
От 6 години имам акне.Опитах какво ли не.Нищо не помагаше.
Мисля, че през последната година намерих най - ефикасните продукти.
Сутрин.
Измиваш лицето със студена вода.Мажеш се със салицилов сприт 2% чакаш 5 минути и се мажеш с крем Здраве (не слагай големи количества ако ще излизаш защото не попива много добре)
На обяд пак същото.Спирт+Здраве
Вечер преди да легнеш се мажеш с Акне Аут активен лосион.
2 пъти в седмицата си правиш следната маска:
Купуваш си аспирин и начукваш 3-5 аспирина в някъв съд.Смесваш ги с малко вода, поразбъркваш и нанасяш на лицето.Стоиш така 10-15минути.
Ефекта от тази аспиринова маска е невероятен.След нея можеш да сложиш малко спирт на някоя пъпка (порите са ти отворени и ще я изгори) и да се намажеш с крем здраве.
=======================
Важно:Ако след тази маска примерно сложиш едно памуче обляно със спирт на лицето си и поседиш така да кажем 5 минути ще се ..обезобразиш!..получава се кафяво петно..
====================
Също така можеш да пиеш и витамини - Бирена Мая.Доста е полезна, ще ти пречисти организма
-------------------------
Салицилов спирт- 1.30лв от аптеката
Аспирин-1.40лв от аптеката
Крем здраве - 1.50лв + има го в почти всеки магазин (..по малко от 2 лева е)
Акне Аут Активен Лосион - към 9 лева от аптеката
Бирена Мая - към 7-9 лева е.
Наистина това са доста пари, но няма начин.. :S
--------
Можеш вместо КРЕМ ЗДРАВЕ да си купиш Крема на АКНЕ АУТ но е много скъп.Количеството е по- малко от това на здравето и е към 7 лева да не и повече.
-----------
Гарантирам, че това са най - хубавите продукти.Ефекта от всички тях е страхотен.Акнето ми намаля може би със 70%(да чукам на дърво.. )