Не съм човек с много пъпки, но преди имах повечко и се мазах и аз с какво ли не.. Тия гарниери със салицилова киселина, почистващи гелове, някви с водорасли, други с боклуци, скрабове хиляди, кремове, тампони и т.н. От всичките тия неща бях доволна само от тампоните на гарниер, нооо при тях пък като ги ползвах 1 седмица по веднъж на ден всичко си беше окей, но на втората седмица просто стана по - зле.
И сега по някаква случайност на майка ми от ейвън по грешка ѝ бяха изпратили един лосион 3 в 1 на Care. Струва 2.50лв. и тва три в едно представлява почистване, тонизиране и овлажняване. Просто няма нищо общо със 'сичките боклуци за пъпки, които са толкова агресивни, че прсто думи нямам. Та, този са погледнах списанието и пише, че е със алое и джинджифил. Никви агресивни киселини, аспирини, спиртове и простотии. И сега ефекта - ползвам го от около 2-3 седмици, по принцип всеки ден, но през 5-6 дена използвам и едни тампони на ейвън на клиин енд клиър. Та, сега кожата ми е супер мека, пъпки почти нямам, имах няколко петна от пъпки - те се поизчистиха (а, пак пояснявам, че нямах супер много пъпки, но си имах достатъчно, а твоето може да е дерматологичен проблем). Също така спря да се омазнява толкова, а и не е суха - сега ми е идеален този гел, щото през зимата Т-зоната ми е мазна, а бузите сухи и е ужасно неприятно.
Сега нямам такива проблеми. Препоръчвам ти да го използваш, но ако имаш наистина много пъпки не знам колко ще ти минат. А и все пак не забравяй, че не могат да изчезнат просто ей така.
А и 2.50 си е се едно за без пари .. в сравнение с всичките пари, които съм хвърлила за гореизброените простотии..
И така, дано съм ти помогнала, че и на други с такива проблеми.