Здравейте аз съм момче на 16 години и имам един проблем който много от вас може и да не разберат... Скоро тръгнах с едно момиче в което супер много се влюбих, както и тя в мен. Тя ми е първата в секса,обаче допреди мен тя е била с много момчета и е била едва ли не един вид лесно момиче(спала е с доста хора).....Макар че всичко това е минало и виждам че се е променила просто немога да го преглътна.. много ми е кофти заради това,а с нея всичко върви прекрасно, нямаме никакви проблеми, не се караме за нищо иии изобщо всичко е ОК. Просто тези неща които е правила мнгоо ме тормозят и наистина искам да ги забравя...но незнам как. ОТВСЯКЪДЕ се присещам за тях..... кофти ми е....
Нямам никакви притеснения относно изневярата,защото тя е непомалко влюбена в мен и съм сигурен че не би ми изневерила закаквото и да е...
Сигурен съм че трудно ще намеря по-хубаво момиче от нея в живота ми но просто миналото и ми тежи много..
МОЛя ви някои да си каже мнението по темата и ако може да ми даде някакав съвет защото вече не издържам...!!